Пепа праща снимки от бетонния рай Куала Лумпур – гледай и завиждай!

Пепа на пътешествието на живота си

Атрактивната певица от каталога на Ара мюзик Пепа снима видеоклип на най-новата си песен „Белег” и веднага след това стегна куфарите, за да отпътува към Куала Лумпур. Това е мечтана нейна дестинация и сега Пепа е щастлива, че има възможност да я посети.

„Наистина е много впечатляващо, пожелавам на всеки, който обича да пътува, да посети Куала Лумпур”, споделя Пепа. „Всеки хотел е като палат, всяка сграда в центъра е небостъргач. Има кухни от цял свят, аз вече опитах индийска, арабска, японска и какви ли още не..”, допълва чаровната певица.

Гласовитата Пепа е известна със страстта си към пътуванията, била е на доста забележителни места, като Мадрид, Хага, Ню Йорк, Чикаго, Кейп Кот, Лас Вегас и много други, но Куала Лумпур я спечелва. Това е столицата на ФедерацияМалайзия и градът е разположен на полуостров Малака, в момента температурата на сянка е 33 градуса. Многократно е разрушаван и възстановяван през вековете, сега е един от най-модерните и динамично развиващи се градове в Азия. Тук се намират „Кулите на Петронас“, които до скоро бяха най-високите сгради в света. Градът е седалище на много финансови и търговски корпорации, също така и главен промишлен център на Малайзия.

Виждали ли сте по-доволна жена?

А ето парчето, заради което Пепа се „почерпи“ с пътуването:

Коментари (1)

Публикувано в на 27 октомври 2010 г.