Пепа „използва“ Мистър Финландия за „Последна глупост“ – ВИДЕО! с онлайн видео и снимки

Пепа „използва“ Мистър Финландия за „Последна глупост“ – ВИДЕО!

Мъж с неизвестно име пери мускули в новата продукция, чиято семплост е спасена от убийствени ритми!

„Песента въобще не е провокативна. Пее се, че за последен път се опитвам да се влюбя, защото в днешно време да се влюбиш е едва ли не глупост. Просто оглупяваш. Динамично е парчето“ – каза Пепа в ефира на радио „Сигнал плюс“.

„Клипът е имиджов и е съвсем нормален. Не съм се стремяла да правя нещо хипер скъпо. Интересното е, че застрелвам с пушка /помпа/ мистър Финландия. Момчето е специален гост в клипа. Той за малко беше в България и имах късмета да го използвам. Това е добър пиар както за мен, така и за него в България“ – казва певицата, цитирана от Signal.bg.

“Той е лице, което другаде със сигурност няма да се снима и е интересен, защото е много сладък мъж. За съжаление в края на видеото го застрелвам, като идеята е, че ако пак ме предаде, като всички останали мъже, това го чака – 3 куршума, възпроизведени от пушка-помпа”, споделя Пепа за красавеца и сюжета на видеото.

Песента е дело на композитора Мартин Биолчев, с който певицата работи за първи път. Текстът пък е на хитовия Росен Димитров.

Мистър Финландия остава леден, безмълвен и безименен за нас, а клипът не завладява със сююжетни линии или богат декор, както и самата певица признава. За ефекта от много мускул и малко средства – вижте тук!

Коментари (0)

Публикувано в на 4 юли 2010 г.