Пенка захваща благотворителност, завръща се в училище

Участничката в „Мис България 2013“ Пенка и синът на Цар Киро се захващат с благотворителност из ромските махали

За това се похвали миската в предаването „Добро утро, България“ по ТВ7. „Със сина на Цар Киро започваме благотворителни каузи по махалите“, каза Пенка и добави, че за разлика от други миски тя няма амбиции да се занимава с медии и да води предаване, а иска да помага на хората.

„Карибското тяло“ обясни, че форматът „Мис България 2013“ я е мотивирал да се образова и да тръгне на училище. В момента Пенка прави всичко възможно да си изкара удостоверението за 4-ти клас, за да продължи да учи, защото я е срам да излиза на улицата, след като стана медийно известна със своята неграмотност.

„Ако трябва и пари ще им дам, но ще си взема удостоверението за 4-и клас. Давах им пари да се почерпят и те ми дадоха само една бележка, явно ще трябва да им дам повече“, коментира Пенка перипетиите си с изваждането на желаното удостоверение.

„Най-хубавото, което ми се случи в „Биг брадър“ е, че се запознах с Денди, Ели и Киро. Тези хора са ми най-на сърце. Не го помня с нищо друго освен с тези хора“, категорична е Пенка за втория формат, в който участваше през изминалата вече година.

Инфо: BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 4 януари 2014 г.