Пее ли Д-р Хаус толкова добре, колкото играе? (аудио)


Hugh Laurie с пилотен сингъл  – “You Don’t Know My Mind”

Hugh Laurie, или Доктор Хаус, пуска пилотен сингъл, носещ заглавието You Dont Know My Mind. Парчето е издържано в блус жанра и е част от дебютния албум на изпълнителя – Let Them Talk, който ще излезе на 9-ти май тази година.

Освен че Hugh Laurie е най-високо платеният актьор в американски драма сериал, се оказва и че е доста талантлив музикант, който може да свири на китара, барабани, пиано, саксофон и хармоника. Някои от тези инструменти са използвани и в новата песен You Dont Know My Mind, чиято мелодия е синтез от модерен блус, джаз и рок.

Ако сте любопитни какво предстои да ни покаже Доктор Хаус в дебютния си албум, официалният уебсайт Hugh Laurie Blues предлага страхотен късометражен документален филм за мейкинга на албума (http://www.hughlaurieblues.com/video.htm). Той включва кадри по време на самите записи на Laurie и бандата му и отразява ентусиазмът на Hugh относно проекта, докато говори за своите приятели музиканти и за продуцента му Joe Henry.

Дебютният албум Let Them Talk на Hugh Laurie ще бъде на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 март 2011 г.