pe4enkata пи4ка Адриана скри шапката на бийтбоксърите! (ВИДЕО)

Българка отива на Световното по бийтбокс за жени

Лудо бийтбокс шоу събра над 5000 души пред Паметника на Съветската армия

„Това е най-хубавата сцена и най-великото бийтбокс шоу, на което съм присъствал. Страхотна работа!” сподели председателят на световната бийтбокс асоциация BeeLow на Големия финал на четвъртото издание на THE OFFICIAL NESCAFÉ®3in1 BEATBOX BATTLE 2010 в петък. Впечатлен от уменията на единственото момиче-финалист, той й даде изключителното право да представлява страната ни на Световното по бийтбокс за жени през 2011 г., въпреки класирането й на второ място в националната класация.

Над 5000 души станаха свидетели на Големия финал на THE OFFICIAL NESCAFÉ®3in1 BEATBOX BATTLE 2010. След над 3 часа оспорвани битки, журито единодушно избра новия бийтбокс шампион да бъде 17-годишният Кристиян Владимиров от Враца, с прякор bustо, който ще представи страната ни на Световния бийтбокс шампионат в Берлин през 2011 г.

На второ място се класира 16-годишната Адриана Николова от Плевен, с никнейм pe4enkata.  Единственото момиче на финала успя да пребори останалите 14 финалисти и да се класира на почетното второ място. На трето място се класира 18-годишният Дениз Исмет от Русе, с прякор Shorty. Тримата победители получиха от NESCAFÉ®3in1 професионални микрофони Shure и парични награди от 1500 лв., 700 лв. и 500 лв. съответно за първо, второ и трето място.

Ето как се справя pe4enkata:
Pe4enkata – beatbox girl !!!

Жури на THE OFFICIAL NESCAFÉ®3in1 BEATBOX BATTLE 2010 бяха така нареченият «френското чудо» Eklips,  световният шампион ZeDe, световният вицешамион RoxorLoops, председателят на Световната бийтбокс асоциация BeeLow, небезизвестните български бийтбоксъри Ред Уан и Скилър, и бранд мениджърът на NESCAFÉ®3in1 Констанса Мицулова.

Специален гост на Големия финал на THE OFFICIAL NESCAFÉ®3in1 BEATBOX BATTLE 2010 беше заместник-кметът г-н Христо Ангеличин. За първи път партньор на събитието беше Столична община. Екипът на  направление „Култура, образование, спорт и превенция на зависимости” е ентусиазиран да работи активно за обогатяване на градската култура и осигуряване на незабравими емоции  на младите хора като контрапункт на зависимостите.

“What’s up Bulgaria! Are you ready for the Crazy Show?” даде началото на феноменалното шоу на французина Еклипс. Със специална серия от гигове, смес от бийтбоксинг и диджейинг той взриви над пет хилядната публика пред Паметника на съветската армия. България е първата държава, извън родината му Франция, която имаше удоволствието да види и чуе на живо The Crazy Show на Eklips.

Bust0 vs Pe4enkata FINAL @ Beatbox Battle Bulgaria 2010

Pe4enkata vs Potemkin 1/2 Final @ Beatbox Battle Bulgaria 2010

Skiller (BG) at Beatbox Battle Bulgaria live 1 oct 2010

Beatbox Battle 2010 Skiller

The Official Nescafe®e 3in1 Beatbox Battle2010

Коментари (0)

Публикувано в на 3 октомври 2010 г.