„Пазачът“ и „Опитът на Марк Пийс“ – нови филми по ТВ7 /с видео/

Акценти от филмовата програма на ТВ7 за седмицата 12 – 18 септември

12 септември 2011, понеделник
22:30 „Пазачът“
The Lookout
Криминална драма, трилър, САЩ, 2007
Режисьор: Скот Франк
В ролите: Джоузеф Гордън-Левит, Джеф Даниълс, Матю Гуд

Известният сценарист Скот Франк (Специален доклад) прави зашеметяващ режисьорски дебют с „Пазачът”, изключително напрегнат трилър с участието на Джоузеф Гордън-Левит, Джеф Даниълс и Айла Фишър.

Крис Прат, чието бляскаво бъдеще е помрачено от мозъчна травма, работи като нощен портиер в банка. Самотен и потиснат, той става жертва на опитен престъпник, който му обещава по-добър живот, ако се съгласи да участва в обира на банката. Със спиращ дъха екшън, нарастващо напрежение и неочакван обрат, „Пазачът”ще ви грабне от самото начало и няма да ви пусне до края. Филмът е изключително добър, истински взрив от напрежение.

16 септември 2011, петък
22:15 „Опитът на Марк Пийс“
The Marc Pease Experience
Музикален, комедия, САЩ, 2009
Режисьор: Тод Луизо
В ролите: Джейсън Шварцман, Бен Стилър, Анна Кендрик

Марк Пийс е звездата на училищните мюзикъли. Проблемът е, че той от десет години вече не е в гимназията, но продължава да живее със спомена за славата си и няма реален живот. В рамките на един ден обаче нещата за него коренно ще се променят. Докато наблюдава как бившият му учител и ментор мистър Грибъл открива поредния училищен мюзикъл, Пийс получава просветление. С помощта на едно катарзисно изживяване, той ще разбере, че животът може да му предложи много повече от весели песнички и коса, намазана с брилянтин. В хода на събитията в него ще се влюби ученичка, която си пада и по Грибъл, а това допълнително ще усложни процеса по „прочистването” на Пийс.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 септември 2011 г.