Павел Чернев мирише на скункс във ВИП Брадър

В понеделник вечер от 20:00 часа Ваня, Ирина, Йоана, Пламен и Павел ще се борят за своето оставане във VIP Brother 2013

В ефира на Нова ТВ Съквартирантите ще покажат своето друго „аз“

В понеделник вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ един от петте номинирани Съквартиранти ще напусне завинаги VIP Brother 2013. След тежките Номинации „очи в очи“ звездите изостриха до крайност своите отношения и редът в Къщата беше окончателно разрушен. Номинирани тази седмица са Ваня Червенкова, Ирина Флорин, Йоана, Пламен и Павел Чернев.

След като причините за техните Номинации бяха оповестени пред всички останали Съквартиранти, BIG Brother реши да постави индивидуални задачи, чрез които всеки да се представи с друго лице в Къщата.

Политикът Павел Чернев ще трябва да се превърне от личност с възпитание и добри обноски  в човек с лоши навици и миризма на „раздразнен скункс”. За тази цел той ще разполага със специален ароматизатор, както и допълнителни аксесоари. При успеша изпълнена Мисия Съквартирантите и Павел ще получат подарък, който ще подобри бюджета на всички.

Коравосърдечието и демонстрираният авторитет бяха причините за Номинацията на  Ваня Червенкова. Поради тази причина задачата й ще се превърне в серия от тежки и драматични избори в Изповедалнята. Тя ще трябва да избира между собствените си желания и тези на другите в Къщата. Колко трудни и жертвоготовни избори ще направи Ваня, зрителите ще видят в понеделник от 20.00ч. по Нова ТВ.

Певицата Ирина Флорин беше Номинирана за изгонване от Съквартирантите, поради факта, че не се разкрива достатъчно и не общува с останалите в Къщата. BIG Brother ще предизвика Ирина, като я накара да се социализира, общувайки с максимално голям брой от звездите в Къщата. За тази цел тя трябва да изкопчи от всеки свой събеседник история или факт, които не са споделяни до този момент. По телефона Ирина ще получава въпроси относно Съквартирантите, като ще трябва да отговори с интересна новина. Какви новости от живота на звездите ще разкаже на BIG Brother певицата, ще разберем в лайв изданието по Нова ТВ.

Йоана ще трябва да покаже колко вярна е всъщност на най-добрия си приятел BIG Brother, изпълнявайки различни желания, диктувани през скрит микрофон. Тя ще трябва да пуска лъжлива информация за себе си и Пламен, да задава въпроси и да търси провокации сред Съквартирантите. Дали Йоана ще се справи с тази задача, можете да гледате понеделник от 20.00ч. по Нова ТВ.

През това време атакуваният от Съквартирантите Пламен ще трябва да говори без дори да може да си поеме въздух, до получаване на второ нареждане. Стратегът на Къщата този път ще остане изненадан, защото ще получи неочаквани предизвикателства от BIG Brother и останалите участници. Как ще се справи Пламен и дали ще бъде изигран този път, ще разберем в понеделник вечер.

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат кметът на Каварна Цонко Цонев в защита на политика Павел Чернев, журналистката Кристина Патрашкова в ролята на защитник на Ирина Флорин, както и „Мис България 2009“ Антония Петрова в защита на Ваня Червенкова.

Кой ще напусне Къщата на VIP Brother 2013 и в каква светлина ще се покажат Номинираните, ще разберете в лайв изданието в понеделник вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 21 октомври 2013 г.