Пацо в смъртна опасност – Полицаите от края на града еп. 4 30.03.2018

Приемат Пацо в болница „Св. Кирил” в новия епизод на „Полицаите от края на града”

Соц автомобили и още популярни актьори стават част от сериала този петък в 21.00 ч. по NOVA

Двама от най-големите престъпници в страната, задържани от инспектор Пламенов преди 10 години, са избягали по време на транспортирането им. А Пацо е в смъртна опасност и има нужда от помощ. Как спец частите на най-колоритния отдел в РПУ Запад ще се погрижат за него – зрителите ще видят в предстоящия епизод на новия български сериал – този петък в 21.00 ч. по NOVA.

Полицаите от екипа на Пацо са издънките на участъка и нямат никакъв авторитет. Как да си го върнат – това е въпросът? Готови са да разрешат неразрешен случай, за да блеснат. И имат план как да го направят. Пацо ще бъде примамка, а хората му се заемат със свръхсекретната мисия – операция „Мики Маус”.

В опит да се защити от преследвачите си, инспектор Пламенов ще опита да се скрие на сигурно място – в болницата на „Откраднат живот”, като се престори на болен. След това решава да спаси семейството си и да се махне от дома си, защото се чувства като бомба със закъснител. Екипът обаче е готов да се жертва за шефа си. А Зуека в ролята на Гого се заема с отговорната задача – да наглежда семейството му и… Джиджи.

„За заснемането на флашбека включихме коли от времето на соц-а, а едни от главните действащи лица в епизода преобразихме в ретро стил, за да изглеждат убедително и същевременно забавно”, споделят от продукцията. „Истинско предизвикателство се оказаха сериозният сняг и студеното време на Бонсови поляни, където прекарахме единия снимачен ден при -12 градуса и част от снимачния екип за миг изчезна в една пряспа”.

Сред звездния състав в новия епизод ще видим и част от любимите герои от МБАЛ „Св. Кирил” – сестра Жекова и доцент Захариев, в чиито образи влизат Марта Вачкова и Емил Марков. Още двама актьори с епизодична роля ще бъдат част от полицейския комедиен сериал – Тео Елмазов и Пламен Пеев.

Защо Геро за момент ще си повярва, че е Брус Уилис? И как ще протече операция „Мики Маус” – зрителите ще видят в предстоящия епизод на новия сериал „Полицаите от края на града” – този петък в 21.00 ч. по NOVA.

Видео анонс

Гледай видео запис онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 29 март 2018 г.