Патриархат или свобода? Избери си живот с „Размяна на съпруги“!

Мир и хармония срещу патриархат в осмия епизод от „Размяна на съпруги” 3

Тази събота, 24 април, от 19:45 часа PRO.BG ще излъчи осмия епизод от „Размяна на съпруги” 3. В него ще се запознаем със семейство Колеви от Трявна и семейство Паенови от София.

Мирослава Колева е съпругата на Николай Колев (на снимката горе). Те имат две момченца и живеят много патриархално. В тяхното семейство на първо място са уважението, почитанието и смирението пред мъжа. Съпругът й диктува правилата, защото той носи „панталони” вкъщи.

Другото семейство в епизода е семейство Паенови. Съпругата е Ралица – тя е на 37 години, а съпругът й Мартин е на 34 години. Те не само, че не живеят патриархално, а напротив – в техния дом Ралица определя правилата и се грижи за финансите.

В осми епизод ще видим още как Ралица буквално се опита „да изхлузи панталоните” на Николай и да поеме ролята на мъжа в къщата.

По същото време в София, Мирослава и новият й съпруг Мартин изкарват времето заедно в разбирателство и хармония, и под строгия надзор на баба Руска – бабата на Ралица. Мирослава дори ще се запознае с майката на Мартин, която я харесва много за нова съпруга на сина си.

Ако искате да разберете как се живее по-лесно, как не всичко в едно семейство трябва да е съпроводено със скандали и сплетни, как е възможно да има разбирателство между мъж и жена от напълно различни семейства, и как патриархатът на Николай ще бъде разбит, гледайте тази събота, 24 април, поредния епизод от „Размяна на съпруги” 3, в 19:45 часа по PRO.BG.

„Размяна на съпруги”3 се излъчва всеки петък и събота от 19:45 само по PRO.BG.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 април 2010 г.