Патрашкова срещна Васил Иванов при Иван и Андрей – ами в понеделник?

В понеделник в „Шоуто на Иван & Андрей” очаквайте…

В първия ден от следващата седмица „Шоуто на Иван и Андрей” отново стартира на живо с квартет от красиви и бъбриви дами. Те ще коментират все по-интересния развой на семейното риалити „Биг Брадър Фемили”. Този път в студиото ще бъдат русото изкушение „Мис Плеймейт 2007” – Златка Райкова, лъчезарната телевизионна водеща Лара Береану, по-известна като „кака Лара”, дръзката певица с име на индийска богиня – Кали и известната певица от 60-те години на миналия век, както в България, така и в чужбина – Нора Нова.

Кристина Патрашкова срещу Васил Иванов в сблъсък на тема: „За и против показните арести”

В петък вечер „Шоуто на Иван и Андрей” събра на едно място двама от най-устатите журналисти в България – Кристина Патрашкова и Васил Иванов.

Госпожата е скандална, непримирима и приближена на Алексей Петров, което личи от новата й книга „Бойко и Алексей – моята истина”. А господинът е разследващ журналист, пристрастен към разкриването на далавери и надушването на скандални истории. Той не се поколеба да продължи дори след атентата пред дома му. Взривоопасната комбинация бе допълнена и от пиперливата тема, на която се сблъскаха гостите в шоуто, а именно „За и против показните арести”.

Кристина Патрашкова бе в ролята на противник на показните полицейски арести. Тя обясни, че не е против самото арестуване и дори филмиране на арестите, а се обявява категорично срещу тяхното имитиране. Според Патрашкова арестантите не заслужават подобно отношение и унижение. Провокативната журналистка сподели прозрението си: „Хората се радват на възмездие и за това искат арести!”.

Васил Иванов бе на отсрещната позиция в защита на показните арести. В полза на своята теза той разясни, че в Америка тези неща се снимат от хеликоптери и на живо. Журналистът умело даде пример с небезизвестния престъпник Джак – Изкормвача и накара да се замислим невинен ли е той, след като никой съд не го е осъждал.

До края на разговора двете страни по спора не успяха да обединят позициите си по отношение на показните полицейски арести.

За финал Кристина Патрашкова изказа твърдата си позиция: „Аз съм против показната акция!”.

Заключителните думи на Васил Иванов пък бяха: „Това не е унижение, а нормална полицейска процедура!”

Гледайте всяка делнична вечер, „Шоуто на Иван и Андрей” от 22:00 часа по Нова телевизия !

Снимка: Явор Иванов

ВИДЕО:

Шоуто на Иван и Андрей 07.01.2010 (част 1)

Коментари (0)

Публикувано в на 10 април 2010 г.