Патрашкова: Орлин Павлов мъж ли е, жена ли е?! /видео/

Златка сподели на Багата, че е чула, че той чака дете

Той твърди, че е възможно

Багата е безспорният фаворит за Голямата награда на повечето съквартиранти в къщата, като най-силно в неговата победа вярва бившата му приятелка Златка.

Плеймейтката е научила от външния свят една сензационна новина, която е пазила в тайна, и на която самата тя не е искала да повярва. Тя събра смелост да я изрече на глас и да направи втората си решителна крачка, за да скъса с миналото завинаги.

Разговора между Златка и Благой в Къщата:

Златка: В интернет пише, че чакаш дете.

Благой: Възможно е.

Златка: Ако е така супер, много добре.

 

В изповедалнята Златка призна, че се чувства пречистена и дори не се притеснява от факта, че Багата може би ще става баща. От началото на шоуто тя искаше да даде медальона си на Благой, но сега тя ще промени мнението си и ще реши да даде медальона си на Кристина Патрашкова, тъй като тя й е помогнала да израсне като човек пред последните седмици. Двете се сближиха много и вече си говорят как ще се виждат след шоуто и какво ще правят заедно. Журналистката обеща на Златка, че ще й помогне да попълни дупките в общата си култура, като й дава книги и напътствия. И докато двете се сближават, отношенията между доскоро най-добрите приятелки – Криси и Мариана вече са далеч от приятелски. Журналистката призна, че съжалява, че не е номинирала Мариана и че близостта й с певицата е била грешка – „Аз няма да оставя нещата така!”. Дали да очакваме продължение, след като Патрашкова изгърми от шоуто? Тя веднага сложи Орлин Павлов „в групичката” на Мариана Попова и го характеризира – „Орлинчо, който не мога да го разбера мъж ли е, жена ли е, какво е”.

Съществува алтернативна гледна точка –  Златка усеща, че Патрашкова е „пътник”. Последната е номинирана за изгонване от ВИП Брадър. Златка заяви на Багата, че пред него има още много дни в шоуто. Съответно, в главата на Златка, Патрашкова е заплашена от изгонване. Вероятно Златка иска да въздейства на Патрашкова така, че по адрес на плеймейтката да не излизат жлъчни и нелицеприятни писания. Действията на Златка спрямо Патрашкова – добре премерен пиар и ужасяващ страх от жълтата преса, събрани в едно?! Златка иска да спечели благоразположението на Патрашкова като за последно, в случай, че журналистката излети от ВИП Брадър.

Къци, Никол и Мариана от своя страна обсъдиха поведението на Юлиан, като се обединиха около тезата, че макар да е ерудиран, оперният певец не е отборен играч и мисли само за себе си.

Съквартирантите намериха нов повод за шеги с Къци, след като Багата тайно открадна батериите на микрофона му. Дори и жените в Къщата вече се съмняват жертва ли е Къци или той сам е виновен за това, че се е превърнал в шута на Къщата.

Орлин и Къци скриха алкохола от останалите Съквартиранти, което предизвика ново напрежение сред виповете.

В новата седмична мисия за бюджета – “Богове срещу простосмъртни, Къщата се превърна в Древна Елада. За върховния бог от древногръцката митология – Зевс, VIP Brother определи Орлин. Никол ще бъде Афродита; Люси – богът на моретата Посейдон; Камелия ще е Атина, богинята на мъдростта; Мариана ще е Хера, богинята покровителка на жените и брака, сестра и съпруга на Зевс.

По време на мисията Боговете ще носят специални одежди и ще могат да използват Президенския апартамент за тронна зала. Като част от привилегиите на Боговете в мисията е да използват удобствата на своя Олимп , където да се наслаждават на вкусни деликатеси и напитки. Останалите съквартиранти – Юлиан, Фънки, Криси Патрашкова, Златка, Ники и Багата ще трябва да влязат в ролята на простосмъртни. Те нямат право да говорят на боговете без тяхно разрешение, не могат да седят на меката мебел в Къщата и не могат да пушат никъде другаде освен на специалното място за целта в двора.

По време на мисията Боговете ще имат правото да виждат през всевиждащото око на VIP Brother. Те ще могат да наблюдават и слушат разговорите на простосмъртните в Къщата на специален екран в Президенския апартамент. Така те ще чуят какво говорят зад гърба им Юлиан, Фънки, Криси Патрашкова, Златка, Ники и Багата.

Вижте във видеото как реагират ужасените Богове, „натоварени” с тази привилегия да знаят всичко… Никол възкликва – „Това е краят!”.

Гледай видео запис от предаването онлайн – част 1, част 2 или виж в Nova Play.
Гледай и Vip Брадър (късно издание) 19.10.12

Коментари (0)

Публикувано в на 20 октомври 2012 г.