Пасифик – грандиозен сериал от ТВ7!

„Пасифик” / Pacific
Сериал, военна драма, приключенски, САЩ, 2010
06.04.2013, събота, 23:00ч., еп. 1 (от 10)
В ролите: Джеймс Бадж Дейл, Джо Масело, Джон Седа
Режисьори: Карл Франклин, Дейвед Нътър, Тимъти Ван Патън
Продуценти: Стивън Спилбърг и Том Ханкс

Гледай видео анонс онлайн

Гледай видео анонс 2 онлайн

Проектът на Стивън Спилбърг, Том Ханкс и Гари Гьоцман е с най-много номинации на 62-ите телевизионни награди „Еми” за праймтайм предавания

Тази събота, 6 април, TV7 стартира хитовата военна драма „Пасифик”. Излъчването е премиерно за българска ефирна телевизия. Поредицата на Стивън Спилбърг, Том Хенкс и Гари Гьоцман за Втората световна война ще се излъчва в рамките на 10 поредни съботи от 23:00 в ефира на телевизията. Сериалът с участието на Джеймс Бадж Дейл, Джо Масело и Джон Седа получи най-много номинации – 24 на брой, на 62-ите телевизионни награди „Еми” за праймтайм предавания. Епосът е базиран на истински истории на морски пехотинци от САЩ в обширния район на бойните действия в Тихия океан през Втората световна война.

Действието проследява преплетените истории на морските пехотинци – Робърт Леки (Джеймс Бадж Дейл), Юджийн Следж (Джо Масело) и Джон Базилоне (Джон Седа). Историята разказва за тримата мъже и другарите им от Морската пехота от първата им битка с японците на Гуадалканал през джунглите на Кейп Глочестър и укрепленията на Пелелиу, по окървавените пясъци на Иво Джима и през ужаса на Окинава и накрая до триумфалното им, но нелеко завръщане у дома след капитулацията на Япония.

Освен продуцентите Стивън Спилбърг, Том Ханкс и Гари Гьоцман, цяла плеяда режисьори, създали едни от най-успешните световни сериали, участва в епичната продукция. Епизод 1, 7 и 9 са режисирани от Тим Ван Патън (Семейство Сопрано, Игра на тронове, Престъпна империя, Сексът и градът, Рим); Епизод 2 е режисиран от Дейвид Нътър (Игра на тронове, Антураж); Епизод 3 и 10 са режисирани от Джереми Подесва (Престъпна империя, Зловеща семейна история, Истинска кръв, Борджиите, Тюдорите); Епизод 4 е режисиран от Греъм Йост (Братя по оръжие); Епизод 5 е режисиран от Карл Франклин (Дявол в синя рокля, House of Cards); Епизод 6 е режисиран от Тони То (Братя по оръжие); а Епизод 8 е режисиран от Дейвид Нътър и Джереми Подесва.

Зрителите ще станат свидетели на гледки и сцени, които трудно могат да се забравят!

Пасифик, всяка събота, 23:00!

Коментари (0)

Публикувано в на 31 март 2013 г.