Първо отпадна турнето, сега – юбилейният концерт на „Планета“! с онлайн видео и снимки

Първо отпадна турнето, сега – юбилейният концерт на „Планета“!


Събитието насрочено за края на септември отпада, вероятно ще се състои през декември!

Низ от липса на концерти и излъгани очаквания спохождат „Пайнер“ през 2011. След като всички жадуваха поредното лятно турне, а не го получиха, сега чалга феновете бяха решили да компенсират с концерт по повод „10 години Планета ТВ“. Но – не би! Засега.

Ето и официалното становище на организаторите, разпространено във Фейсбук:

„По случай своя юбилей, телевизия „Планета“ имаше намерение да покани всички свои приятели и зрители на голям концерт-спектакъл, на 25.09.2011 г., на столичния площад „Княз Александър I“. Но този концерт ще трябва да бъде отложен за месец декември, защото, въпреки желанието ни и всички подготвени документи за провеждането на спектакъла, до днес не сме получили от Столична община тяхното становище и решение.

За съжаление сроковете вече са твърде кратки и това не ни позволява да организираме концерта, така, както заслужават зрителите на телевизия „Планета“ и всички почитатели на българската музика. Ето защо решихме Юбилейният концерт на телевизия „Планета“ да Ви поднесем през декември. Формулата остава същата – хитове и само хитове.“

Дали от кметската администрация са решили да си спестят негативните страсти от страна на ерудираните и образовани софиянци, които мразят „поп-фолк друсаници“ из центъра на София?! Можем само да гадаем, а ако е така – май битката срещу поп-фолка ще се „печели“ едва веднъж на четири години, преди избори!

Коментари (0)

Публикувано в на 8 септември 2011 г.