Първо интервю с Нора Недкова – Мис Плеймейт

Новата Мис Плеймейт ще върти ресторант

Публиката скандира името на Нора Недкова, тя заяви на журито скромно „Аз съм човекът!“

„Родена съм за световна сцена, искам да бъда част от това нещо и ето, че съм на точното място.“, заяви Нора Недкова минути след като лентата Мис Плеймейт 2017 прилепна върху щедрия й бюст. Тя е на 24 години, от Варна и се издържа като клубна танцьорка – професионален път, по който са минали и предшественичките й в еротичния конкурс на Playboy Елена Кучкова и Ася Капчикова. Пред жури, в чиито редици влязоха ценители на женския сексапил като Любен Дилов-син и Жени Калканджиева, блондинката показа самочувствие, което значително надхвърляше скромния й ръст. От позицията на своите не повече от 170 см, 20 от които се дължаха на токове в садо-мазо стилистиката, Нора обясни, че я чакат „нови врати и нови подвизи“ след конкурса. „Трябва да се прави нещо, искам да имам бизнес. Аз обожавам купоните и нищо чудно да отворя ресторанти или бар.“, изстреля пред скандиращата името й зала на столичен хотел Нора.

На въпроса на Дилов дали знае как да кисне зеле в бидон, Недкова махна с ръка и все така наперено отсече: „Не готвя и съм прекалено заета да поддържам това тяло красиво, за да знам.“ Когато журито я попита как си обяснява симпатиите на тълпата, която така горещо и шумно я подкрепя, миньончето каза: „Още на предварителния кръг в Пловдив беше така, всички викаха за мен. А аз не бях стъпвала в Пловдив. Явно усещат хората потенциала, аз съм човекът!“.

Напук на напереното си поведение в бекстейджа Недкова сви перки и заяви пред codefashion.bg, че поебдата й е била неочаквана. „Не съм чула за себе си нито един негативен коментар. Надявам се да си е заслужавало цялата енергия, която вложих, тъй като този конкурс, колкото и несериозен да изглежда е изключително натоварващ, напрягащ и отговорен. Всяко едно момиче се постара прекалено много. Благодаря на всички, които гласуваха за мене.“

Гледайте обширен репортаж от събитието и първи интервюта с победителките –

Инфо: Агенция Монитор

Коментари (0)

Публикувано в на 29 ноември 2017 г.