Първи епизоди на Градско момиче bTV

Информация относно началото на сериала:

Гюл е красиво и младо момиче, което живее в Истанбул и работи във фирма за козметични продукти. Един ден преживява серия от лош късмет- попада в задръстване и закъснява за работа, разговаря с шефа си и му казва, че вече е на работа, но малко след това се блъска в таксито, в което се намира той и разбира, че важна пратка с козметични продукти е доставена на грешен адрес.

Тази пратка е доставена на Султан Ана, живееща в малко селце. Тя си мисли, че пратката е пратена от нейната внучка като подарък, но останалите не вярват да има внучка, тъй като не се е женила. През това време Гюл се обажда, казва и информира, че пратката е изпратен на грешен адрес по погрешка. Дава адреса си, за да върнат козметичните продукти.

На следващия ден Гюл отново е преследвана от лошия си късмет- изпуска телефона си в млякото и изпцапва блузата си, изтърва iPad-а си. Тя взема колата на годеника си и отива до магазин за нова блуза, но е паркирала на забранено място и вземат колата ѝ и изпуска важна среща и шефът ѝ я уволнява. И освен това къса с годеника си, мислейки, че ѝ изневерява.

Джемал, който също живее в селото, отива в Истанбул, за да достави на Гюл писмо от Султан Ана, представяща се за нейна баба, с което кани Гюл да се премести в селото. По чисто съвпадение той заварва Гюл на пътя плачеща, без да знае, че е тя, и я успокоява.

Когато Гюл получава писмото, решава да отиде там и да забрави случилото се в последните два дни.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Градско момиче/ Güzel Köylü

Коментари (0)

Публикувано в на 13 юли 2017 г.