Парти с Били Хлапето, Бобо, Ангел и Моисей и още 20 звезди! с онлайн видео и снимки

Парти с Били Хлапето, Бобо, Ангел и Моисей и още 20 звезди!

8-часов хип-хоп маратон “GRAND VANITY BLACK” взривява София навръх 8 март

Над 20 хип-хоп и RNB звезди ще разтърсят столичния Военен клуб в най-голямото черно парти на годината

Най-популярното черно парти в София “Vanity Black”, превърнало се в култ за почитателите и феновете на хип-хоп и R’N’B музиката в клуб “Маскара” всеки четвъртък, ще се пренесе с нови, грандиозни мащаби в столичния Военен клуб, навръх празника 8 март. Най-голямото черно парти на годината “GRAND VANITY BLACK” ще събере на една сцена над 20 от най-актуалните DJ-и, хип-хоп и R’N’B изпълнители от цялата страна, оставили ярка следа в музикалния живот през изтеклата година. 8-часовият хип-хоп маратон “GRAND VANITY BLACK” ще бъде естественото продължение в разрастването на едноименните черни партита, чиито идеолог Георги Танев налага успешно в партньорство с клуб “Маскара” от октомври 2012 г. Най-бързо развиващата се запазена марка за купон ще предложи на своите фенове невиждано шоу с цяло съзвездие от хип-хоп изпълнители, отличени с награди на първите “BG Hip-Hop Awards”.

Взривяващият 8-часов хип-хоп маратон ще стартира на 8 март в 22:00ч, а на сцената на Централен Военнен клуб в София рап щафетата през цялата нощ ще си предават Башмайсторите – Били Хлапето, гласовитата поп-принцеса Михаела Филева и най-добрият R’n’B артист за 2012 – Lexus. От София до Варна совалката ще запалим с култовите F.O. и Dim4оu, a после дим да ни няма с Бобо, спечелил статуетката за пробив на 2012. На сцената ще се развихри и световният шампион по бийтбокс Skiller, който за пореден път ще смае публиката с уникалните си умения. Истински генгста-рап ще поднесе един от най-емблематичните родни изпълнители в този стил – победителят за най-добро MC за 2012 – Alex P. Горещото парти настроение ще се вдигне на макс със суперхитовете на звездите от X-Factor Ангел и Моисей, а пълната лудница ще избухне с появата на взривоопасните Young BB Young и набиращите все по-голяма популярност шемети Руди, Дули, Муден & Кукушев.

Всяка от мощните черни вълни ще се редува с DJ сетове на “GRAND VANITY BLACK” резидентите – DJ Станчо, DJ / Selector за 2012 – DJ Ray Bon и Lil Mama, които неуморно ще се сменят зад пулта, миксирайки класически олд скуул бийтове с последните тенденции в жанра. Гранд партито ще продължи до сутринта, дирижирано с неподражаемия стил на официалния хост на събитието Don Eddy.

Билети за “GRAND VANITY BLACK” могат да се закупят предварително в клуб “Маскара” и във вечерта на самото събитие, на входа на Централен Военен клуб. Цена 20 лв.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 февруари 2013 г.