Парти BLAME през новия сезон: по-малкото е повече!

Трилогия от събития стартира в Yalta Club на 6-ти ноември

Новият клубен сезон ще сложи началото на амбициозния български проект BLAME Trilogy. Познатото ни от последните три години като ежемесечно парти шоу BLAME, обединяващо голяма част от младите хора в София, ще премине в специален нов формат, който организаторите от Elevate с гордост наричат трилогия.

Тяхната нова събитийна концепция ще се състои от три части, които ще бъдат представени в периода до следващото лято. Точната дата на първата от тях е 6-ти ноември, а за име на дебютното издание е избрано Less is More, което говори и за амбициите на организаторите да представят по-високо качество в по-малко събития.

Сред запазените марки на BLAME е да представя най-актуалната клубна музика под формата на маратонски диджей сетове от резидента на партито Liubo Ursiny, който бе определен за “Breakthrough DJ” от Hernan Cattaneo в световната класация TOP100 на DJMag за 2010-та.

Преживяването за последователите на BLAME, допълват разчупено танцово изпълнение, визуално шоу и специално координирана с темата на вечерта декорация.

Очакванията на Elevate и Yalta Club са предстоящото събитие на 6-ти ноември да е сред най-атрактивните и посетени клубни партита за годината, като за това говорят и близо хилядата потребители заявили желание да присъстват чрез социалната мрежа фейсбук.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2010 г.