Парите намаляват, храним се с боклуци! – Звезден репортер Йоанна с онлайн видео и снимки

Парите намаляват, храним се с боклуци! – Звезден репортер Йоанна

Прясно откъсната „черешка” става звезден репортер на „Календар”

След като съвсем наскоро се причисли към голямото семейство на  „Черешката на тортата”, където демонстрира кулинарни умения, дойде време да видим симпатичната Йоанна и в ролята на журналист. Това ще стане не къде да е, а в централната новинарска емисия „Календар” по Нова ТВ, от 15 до 19 август.

В понеделник репортажът на Йонана ще бъде посветен на това, че тази година студент може да стане всеки – дори и учениците, които са изкарали двойки на матурите.  Хиляди места във висшите училища остават незаети след обявяването на резултатите от кандидат-студентската кампания. За всяка десета бройка в много висши училища не могат да се намерят кандидати. Някои университети обявиха, че ще приемат и с оценки от изпити, положени в други университети…

Само за два месеца – от април до края на юни средната работна заплата е намаляла с 20 лева. Това сочат последните данни на националната статистика. Причините за това и мнението на потърпевшите ще разберем във вторник.

3,6 на сто от българите наблягат на евтината храна. Данните са на млекопреработвателите. Йоанна ще се опита да разбере в сряда защо въпреки въведените стандарти хората пълнят хладилниците си с кренвирши и наденица…

След като се намериха пари за охрана на подлезите, Столична община търси фирма, която да ги пази, като за целта са отделени 110 хиляди лева… Какво е състоянието на подлезите в момента, ще провери звездният репортер в четвъртък.

Петъчно отново ще се занимаем с финансови въпроси. За десет години доходите ни са се увеличили два пъти и половина, а разходите с 2,7 пъти. От Йоанна ще получим съвет как да разпределяме парите си.

Галерия със Звезден репортер Йоанна:Видео запис от репортажите на Йоанна (епизоди 51 – 55):

Коментари (0)

Публикувано в на 13 август 2011 г.