Парис Хилтън наглежда българските си фенове – в неделя по „Нова“ с онлайн видео и снимки

Парис Хилтън наглежда българските си фенове – в неделя по „Нова“

Юлия Юревич пък ще надникне в партито на Марияна Попова

На състоялите се тази седмица годишни филмови награди на MTV – звездата на „Поверително от…” Сабрина Паризи се срещна със своята символична съперничка, но всъщност много добра семейна приятелка – Парис Хилтън. Специално за българските си фенове Парис изпрати най-сърдечните си поздрави и обеща скоро да гостува в предаването.

Сабрина вече показа своя нов дом в Бевърли Хилс и разходи зрителите из най-известните холивудските кино студия, като обеща да ги заведе и в други, различни, но не по-малко уникални места, както и да ги срещне с много холивудски звезди…

Юлия Юревич се чувства страхотно в новото си амплоа на светски репортер. Тази седмица тя не пропусна да узнае тайните на звездите у нас, като се появи на партито на Марияна Попова. Предстои и интервю с Розалия Тинкова, която отново е в България и краси корицата на новия брой на списание „Ева”.

В третия епизод на предаването ще има кадри от ревюто на дизайнера на Лени Кравиц в Холивуд. Пред камерата ще застане и самият Мерлин Кастел, наричан холивудският Галиано.

Феновете на Калин Вельов ще се насладят на една уникална негова джем сесия, допълнена от кадри от създаването на новия му самостоятелен албум.

Гледай „Поверително от…” в неделя (13 юни) от 11 часа по Нова телевизия

Коментари (0)

Публикувано в на 9 юни 2010 г.