Парис Хилтън гука в „Поверително от…“, там е и Калин Вельов! с онлайн видео и снимки

Парис Хилтън гука в „Поверително от…“, там е и Калин Вельов!

Парис Хилтън в „Поверително от…”

На състоялите се тази седмица годишни филмови награди на MTV,  звездата на „Поверително от…” Сабрина Паризи се срещна със своята символична съперничка, но всъщност много добра семейна приятелка, Парис Хилтън. Специално за българските си фенове, Парис изпрати най-сърдечните си поздрави и обеща скоро да гостува в предаването.

Лайфстайл шоуто „Поверително от…” стартира с изключителен зрителски интерес по Нова Телевизия. Явно присъствието на Холивудската дива Сабрина Паризи, както и на водещите Десо от Д2 и на мис България 2007 Юлия Юревич са формулата за успеха на тридесетминутното информативно и динамично шоу.

Сабрина вече ни показа своя нов дом в Бевърли Хилс и ни разходи из най-известните холивудските кино-студия. Тя обеща да ни заведе в други, различни, но не по-малко уникални места, както и да ни срещне с холивудски звезди. Разбира се всичко това специално за зрителите на „Поверително от…

Режисьорът на култовата лента „Мисия Лондон” Димитър Митовски също застана екслузивно пред камерата на „Поверително от…” и предостави уникални кадри от мейкинга на филма.

Юлия Юревич сподели пред журналисти, че се чувства страхотно в новото си амплоа на светски репортер. Тя сподели, че очаква с нетърпение да замине с екипа за Френската ревиера и Балеарските острови, където ще бъдат направени материали, ексклузивно за зрителите на „Поверително от…

Юлия не скри, че в трети епизод на предаването ни очакват кадри от провелото се в Холивуд ревю на дизайнера на Лени Кравиц, като пред камерата ще застане и самият холивудски Галиано, Мерлин Кастел.

Предстои ни още да видим и задкулисни кадри от ВИП партито след церемонията на филмовите награди на MTV, както и самата Парис Хилтън.

Още една много поверителна информация – феновете на Калин Вельов ще се насладят на една уникална негова джем сесия, допълнена от много ексклузивни кадри от създаването на новия му самостоятелен албум.

Всичко това, горещо и поверително…само в неделя, 11 часа, Нова Телевизия! Вашият любим и чаровен водещ Десо ви очаква!

Коментари (0)

Публикувано в на 8 юни 2010 г.