„Пари“ на Бобо и Redman, с Лора Караджова и 100 Кила – видео

Видео премиера на “PAARI”- Bobo feat. Redman and BobyLeon

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Q1SywS9swT4

В сряда (23 октомври) се състоя дългоочакваната премиера на видеото към песента “PAARI” (пари) на Bobo feat. Redman & BobyLeon.

Преди една година на 16.10.2012 г., легендарният рапър Redman пристигна по покана на Symphonics entertainment, за да заснемат заедно с Bobo и BobyLeon видеото към общата им песен „PAARI„.

Redman харесва и избира инструментала на парчето, създаден и продуциран от родните Symphonics. Записва два куплета към него и пристига инкогнито в страната ни, за да заснеме и видео към песента. Клипът е направен за един ден в зловеща крипта, превърната в ъндърграунд клуб, огромен парти автобус и червен кадилак.

Режисьор на видеото е Мартин Макариев – Forward pictures, оператор е Иван Вацов, а клипът е съвместна продукция на Symphonics entertainment и Forward pictures. Автори на текста са Bobo и Redman.

„Има доста ориенталски звуци и семпли“,  отбеляза Бобо в тв интервю.

Неговият колега Boby Leon допълни, че имали готов вариант на парчето от около две години. Връзката с Redman станала покрай едно от гостуванията му у нас и той много харесал инструментала на въпросната песен.

„Той (Redman – бел. ред.) наистина за пет дни ми изпрати не един, а три куплета. Съответно ние преработихме парчето и той попита дали ще се снима нещо към това парче. Предложих му да си запише нещо от Щатите как записва, а той каза: Не, не, това е fake“, разказва Boby Leon.

Redman обаче имал още седмица в Европа и им казал, че може да дойде за 24 часа и да направят клип. Така с общи усилия видеото се получило.

В “PAARI” (пари) освен американската звезда участват 100 Кила, Лора Караджова, Майкъл Флеминг, Джами, близначките Доротея и Емануела Толеви, както и над 50 красавици от всички топ балети.

Песента „PAARI” дава всички заявки да се превърне в тотален хит в местните класации, както и извън пределите на страната. Самото парче направи вече своята премиера по време на концерта на Jamiroquai в България през юни тази година. Тогава, специално по случай събитието, пристигна и самият Redman, за да застане рамо до рамо със своите колеги Bobo и BobyLeon. Парчето обра овациите на родната публика и няколко месеца по-късно феновете вече могат да се насладят и на видеото към песента.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2013 г.