Пардон(о): Тициано Феро търси хомо любовта на живота си

Още един „модерен ляв“ след Рики Мартин

Поп певецът Тициано Феро призна, че е гей пред италианското издание на „Венити феър“ и заяви, че иска да се влюби в мъж.

В разкритието си той сподели още, че дълги години не се е чувствал добре в кожата си, но се надява това да се промени. Певецът призна, че най-накрая е решил да предприеме някои действия  в живота си. Досега е мълчал по този въпрос, защото знаел за отношението на семейството и приятелите си по проблема за хомосексуалността.

Така, след две години, през които изпитвах стрес от това нещо, стигнах до заключението, че искам да живея по-добре,  разказва още Тициано. Той не разбира защо досега е разглеждал хомосексуалността като болест

Опитът на певеца, гей преживяванията му и други епизоди от неговия живот ще бъдат представени в биографична книга, озаглавена Trent’anni e una chiacchierata con papa („Тридесет години и един разговор с татко“), която ще излезе на пазара до края на годината.

Скандалните разкрития около него напомнят на случая с Рики Мартин. През пролетта, Рики призна, че е гей, за да се избави от натиска на хората около него, които дълго време подозираха, че има различна сексуална ориентация.

Tiziano Ferro perdono

Инфо: BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 8 октомври 2010 г.