Папараците също плачат: Разводът на Венета Райкова

Приятели, след 13 години брак с Тихомир се развеждаме. Споделям го тук, за да няма спекулации по темата. Това написа Венета Райкова във фейсбука си.

„Разделяме се като приятели, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна. Интервюта по темата и двамата няма да даваме, много моля да ни оставите на спокойствие в името на спокойствието на детето“, написа тя.

Венета Райкова и Тихомир се запознаха преди 14 години в тв предаване. Имат 1 дете.

Водещата на „Папараци“ и съпругът й Тишо смятат, че бракът им се е изчерпал и няма как да продължат да живеят под един покрив. Злите езици из телевизионните среди веднага заподозряха, че разводът на Венета с Тишо е фарс. Според тях Райкова се опитва чрез личната си драма да вдигне рейтинга на „Папараци“, което стартира съвсем скоро и ще бъде с нов облик. Именно поради тази причина водещата публично обявила раздялата си със съпруга си, вместо да я скрие от всички и да я пази в тайна.

Съвместният живот на Венета и Тишо е като индийски сериал. По време на дългогодишната им връзка те на няколко пъти се разделяха един с друг, но в крайна сметка се събираха отново и отново, след което обясняваха колко много се обичат и държат един на друг.“Това е временно, не е възможно да стане реалност“, споделят близки на Тихомир.

Решението на двойката да сложи край на всичко между тях изглежда доста изненадващо с оглед на факта, че те празнуваха Нова година заедно в Сърбия (виж снимката). В компания на свои приятели Венета и Тишо похапваха плескавици и пийваха традиционните за западната ни съседка питиета, а на снимките сияеха.

По информация на „България Днес“ те почти не се виждали, като се засичали само за по няколко минути на ден. След няколко скандала двойката решава да започне да посещава медиатор, с помощта на който да успеят да избегнат раздялата, тъй като не искат детето им Патрик да има тежко детство и постоянно да сменя обстановката и да не израсне в семеен уют.

По инфо на вестник България днес

Коментари (0)

Публикувано в на 7 януари 2018 г.