Панайот интервюира Пенка и я кара да го пипа по дупето

В телевизионно интервю ромската перла изригна и на няколко пъти не скри желанието си да забегне в чужбина колкото се може по-скоро

Тя бе специален гост в предаването на Николета Лозанова по TV7. Да задава въпросите бе избран не кой да е, а някогашният биг брадър Панайот. Може би заради приликата на Пенка с травестита Пеньо, към когото Панайот показа нежни чувства.

Щом темата на разговора опря до това дали е правила секс за пари, ромката нямаше спиране: “Не съм правила секс с мъже за пари. Ако го бях правила, нямаше да съм в тая скапана България, да седя тук и да се занимавам с някакви простотии. Не съм попивателна гъба и не позволявам някой да си избърше тялото с мен. Тук, в тая скапана България, си така – ако нямаш пари, си никой. От известните мъже ми харесва само Барак Обама, там има повече пари”, заяви Пенка.

По време на интервюто се стигна до истински сблъсък между ромката и Панайот, който не прояви особено уважение към събеседничката си.

“Косата ти се е развалила, малко като проскубана изглежда. Смени мъжа и смени цвета на косата. По-различна изглеждаш, много си кльощава. Какъв беше тоя бившият ти – дебел, плешив, космат, миризлив”, попита без никакъв свян Панайот.

Когато събеседничката му подхвана любимата си тема за това как иска да завърши образованието си, той веднага я контрира: “Значи имаш много години да ги караш. Ограничена си доста!”.

Накрая все пак мъжкото в Панайот надделя, защото не пропусна да се изфука пред Пенка: “Пипни ми дупето да видиш колко е стегнато!”

Ромката обаче пропусна да тества брадъра и свенливо се отдръпна назад.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Инфо: BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 12 януари 2014 г.