Памбос организира Балкански салса конгрес, а уроците са на безценица!

Памбос организира есенен латино карнавал в планината

Тридневен Балкански салса конгрес ще се проведе следващия уикенд в Боровец

И тази есен за четвърта по ред година школата на Памбос Агапиу е инициатор на международна тридневна салса фиеста.

Четвъртият Балкански салса конгрес се организира от  Pambos Dancing Center и ще се проведе от 29-ти до 31-ви октомври в зимния курорт Боровец.

Почитатели на латино ритмите от всички балкански страни ще се забавляват заедно в планината. Събитието е  подобно на традиционния латино парад, по време на който горещи танцьори, облечени в пъстри костюми, шестват по централните улици на столицата. Само че сега купонът ще бъде три дни извън София.

Идеята на конгреса е чрез танца да обедини всички последователи на салсата от Балканите, предлагайки им неуморен танцов маратон на чист въздух сред природата.

Повече от 3 хиляди гости от Румъния, Гърция, Сърбия, Турция и Кипър ще се потопят в очарованието на латиното. Четири тематични зали с различни DJ-и и музика ще предложи на посетителите Памбос.

Салса, бачата, меренге, танго, регетон, диско и ретро ще звучат в отделните парти зони. Още първата вечер в петък салсьорите ще загреят тела край басейна на специално пул парти.

В деня на Хелоуин, 30 октомври, латино купонджиите ще дефилират, танцувайки с маскарадни костюми.

А неделя е денят, в който ще се състои третият кръг на „Купа България – национално състезание по салса.

Творчески работилници с изтъкнати инструктори, безспирни танци и празнично настроение очакват всички участници в конгреса. Ценители на латиното от Холандия, Франция, Италия и Белгия, които едновременно са и почитатели на балканския маниер на забавления, също ще се присъединят към салса фиестата в Боровец.

По случай своя 12-и рожден ден специални намаления за студенти с желание да танцуват предлага Pambos Dancing Centre. Картата за начинаещи за първия месец е на цена само от 25 лева и включва уроци два пъти седмично.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 октомври 2010 г.