Пълна лудница! Виталия Симеоновна търси лисица за Мама Божка

„Пълна лудница“ се завръща на 7 март с „Ромски театър“ и „Кабинетът на Плевенлиев* 

„Пълна лудница“ се събуди от зимен сън и се завръща с пълна сила в ефира на Нова телевизия, на 7 март от 20 часа. В новият сезон ще се забавляваме с много нови рубрики, които ще ни накарат да се превиваме от смях с любимите ни и добре познати от шоуто актьори.

Още в първото издание ще се насладим на първото по рода си и извънземно явление в ТВ ефира, наречено „Ромски театър“. В него ромът Кондьо (в ролята Д. Рачков) и компания ще пресъздадат по неописуем начин класическата творба „Ромео и Жулиета“.

Още нещо ново е и рубриката „Кабинетът на ПлевЕНлиев“, където Герар ДеПърдилийо официално ще получи българско гражданство.

Нова рубрика е и „Ретро хит парад“, където ще се забавляваме с музикален микс от емблематични песни на Богдана Карадочева, Стефан Димитров и Васил Найденов, пресъздадени в стил „Пълна лудница“.

Водещата на „Предай оттатък“ Виталия Симеоновна пък ще се опита на всяка цена да се справи с намирането на нова лисица за Мама Божка. Тя ще търси къде ли не – при ловеца Гошо „На спирката“, при Карфиол Петров, дори при Хвани Цолова и Диктор Николаев, където я очаква изненада. Задремалия обикновено Диктор този път ще извади пушка… предстои да разберем защо и какво мисли да прави с нея.

*Грешката е вярна.  

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 7 март 2013 г.