Палавата Дорис е новата плеймейтка на България! (снимки и видео)

Дорис Дилова е новата Playmate of The Year

Носителката на най-високата титла в ежегодния конкурс на Playboy бе обявена на 6 декември на пищно парти в Night Flight, веднага след приключване на гласуването, което течеше на официалния сайт на списанието playboy.bg и с есемеси.

Новото момиче на годината на българския Playboy е на 19, родена е в Плевен и харесва излъчващите сила и увереност мъже, като актьора Едуърд Нортън от любимия й филм „Боен клуб“.

Изборът на плевенчанката изненада както самата нея, така и гостите. За фаворитки за титлата предварително бяха сочени Гергана Райчевска и Благовеста Цакова, но с лентата и лек автомобил Ford KA си тръгна блондинката Дорис.

Титлата Playstar получи подгласничка й Евгения Ангелова (Сървайвър 3), многократна шампионка по плуване, която нашумя повече като гадже на футболиста Ваня Дзаферович, играл в Локомотив София и Берое. Трета се класира 20-годишната Благовеста Цакова, която се окичи с лентата Playgirl 2010.

Разочарование за публиката бе, че 12-те финалистки така и не разкриха прелестите си и присъстващите трябваше да се задоволят с излъчването на видеостени на мейкинг от фотосесиите им. Освен това сервитьорите в повечето от времето безцелно се разхождаха между масите пречейки на гостите и надничайки в чашите им за да ги долеят, ако евентуално са се преполовили. Зайчетата на Playboy, които посрещаха гостите на Стената на Славата имаха опашчици, които по-скоро приличаха на… елегантно изпражнение…., пише BiNet.TV.

За водеща организатотрте бяха избрали Диляна Попова, която трябваше да вдига адреналина, но доказа максимата, че само красота не стига. Въпреки нелошия сценарий, гостите трудно можеха да схванат тънкия хумор.

Новото откритие на фолк певицата Десислава и корица от ноемврийския Playboy – Надя Петрова поздрави победителките с изпълнения на световни класики, на сцената се качи и Весела Бонева.

Сред гостите на конкурса се откроиха волейболистът Любо Ганев, бизнесменът Йордан Динев, Златка Райкова и Златка Димитрова, организаторката на конкурси Ирина Папазова, д-р Ангел Енчев, рапърът Устата, Азис, Десислава и др.

Видео от събитието:

Използвано е инфо на BiNet.TV, видео: BiNet.TV

Коментари (1)

Публикувано в на 8 декември 2010 г.