Палатки и палати се бият по PRO.BG – там е и Калин Вельов! с онлайн видео и снимки

Палатки и палати се бият по PRO.BG – там е и Калин Вельов!

За мъжете, екстремните спортове и музиката ще говорят Калин Вельов и Мартин Заимов тази събота и неделя по PRO.BG с Диана Алексиева и Елена Кръстева

Къде е по-добре да се почива – на някое тихо уединено местенце, като например къмпинг без асфалтов път до него, или в някой от големите курорти, в които всичко ти е на една ръка разстояние и има всякакви удобства, забавления и глезотии. Тази интересна дискусия ще повдигне водещата на „Запазено за жени” Диана Алексиева, а  шпаги в студиото тази събота, 3 юли, точно в 11.00 часа ще кръстосат изкусителката Калина и радиожурналистката Елена Бозова.

Гостът в рубриката „Живот на лента“ пък е един мъж, който може да вкара всеки човек в ритъм, да го накара да танцува и да го пренесе в далечна Куба само с едно щракване на пръстите, чукване по тарамбуката или просто с една огромна усмивка –  Калин Вельов.

Специален гост на Елена Кръстева в неделя пък ще бъде наследникът на известната българска фамилия Заимови – Михаил. Той е възпитаник на Трета сменна гимназия, а след това изучава История на изкуството в Париж. Обича да се занимава с дайвинг и фотография. Обича, разбира се и качествената музика и за щастие на всяка жена … да готви. По какво друго си пада и тежи ли му да е правнук на известния революционер Стоян Заимов ще научат зрителите на 4 юли от 11.00 часа.

„Запазено за жени” и „Запазено за мъже” се излъчват всяка събота и неделя точно в 11:00 часа по PRO.BG

Коментари (0)

Публикувано в на 2 юли 2010 г.