P.I.F. – Юли, аудио премиера и покана

На 24 юни P.I.F. повеждат флашмоб на „Витошка”

Кадри от мобилните телефони на фенове ще влязат във видеото към новия им сингъл „Юли”

Група P.I.F. дава на феновете си главна роля във видеото към новия им сингъл „Юли”. Снимките ще се случат под формата на флашмоб с продължителност 2 минути и 50 секунди, колкото трае и самата песен.

Желаещите да подкрепят Димо Стоянов (вокали), Иван Велков (китара), Мартин Профиров (барабани) и Юрий Божинов (бас) трябва да дойдат на 24 юни в 18.30 ч. на столичния булевард „Витоша”. От тях се иска да научат текста и да пляскат в ритъма  на песента.

Точно в 19 ч. Димо ще излезе от входа на метро станцията при Аптека и ще тръгне по „Витоша” по посока Съдебната палата до фонтана. Пред него ще вървят оператори. „Когато подмина мястото, на което сте седнали, ви каня да станете и да тръгнете след мен, пеейки припева и пляскайки с ръце. Така ще вървим заедно чак до странния фонтан, или до края на песента”, разяснява идеята Димо.

Всеки, който иска да снима с телефона си, е добре дошъл и може да качи клипчето си във Фесйбук профила на P.I.F. Най-подходящите кадри ще бъдат включени в клипа на „Юли”, като в него ще бъде изписано и името на автора им.

„Нека всеки си облече най-цветните дрехи! Колкото по-шарено и шантаво, толкова по-добре! Ретро костюми, футуристични костюми, балони, хвърчила, цветя, конфети, парти свирки и шапки – донесете  каквото ви сърце иска!”, апелира Димо.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 юни 2015 г.