OUR BG HEROES – младоци стартират ударна кариера в Chervilo!

OUR BG HEROESИзберетe българското в Червило!

Клуб Червило стартира нова парти концепция! След успeшно наложилите се изцяло български парти брандове Metropolis DJ’s LIVE, WE ARE NOT ANGELS, PACHO, PEPO & FRIENDS и FAMILY AFFAIR, легендарният столичен дансинг ще направи път и на новите таланти на родната клубна сцена.

OUR BG HEROES веднъж в месеца ще събира зад пулта изгряващи и утвърдили се български  имена, които досега не са имали честта да бъдат канени в Червило.

«Българските диджеи доказаха нееднократно че  не отстъпват по нищо на световните звезди, дори са с едни гърди напред, познавайки темперамента и вкусовете на родните клъбъри. Tе трябва да получат пълна подкрепа и от топ клубовете и от феновете, за да се развива електронната сцена у нас. » – коментира мениджмънтът на елитния дансинг.

Първото парти е планирано за 29 октомври, когато рамо до рамо с ветераните в жанра Стивън и Ясен Петров в Червило ще дебютирa добре известният в София – C Fusion.

Умението му да смесва титанични техно басове, чувствен минимал  и енергичeн трайбъл саунд му е спечелило многобройни фенове от София до Слънчев бряг.

Вторият дебют за вечерта ще е на бургаското момче DJ Lite – в бранша e от около 10 години, а резиденциите му в най-добрите клубове по черноморието изграждат стила му – стил, не познаващ ограничения.

Tек, трайбъл, прогресив, електро, минимал, фънки, дийп, брейкбийт и вокали – Тодот Чанев или DJ Lite има в кейса си по нещо за всеки на дансинга.

Tретото име, което ще представи клуб Червило на гостите си в петък е Петър. Без големи претенции и титли, зад скромното име се крие истински ценител и разбирач на съвременния електронен звук.

Това лято Метрополис оцениха заложбите му и му довериха дневните си партита на фестивала Insomnia на плажа Перла в Приморско.

Изберете българското в Червило с OUR BG HEROES – стартът е на 29 октомври!

Коментари (0)

Публикувано в на 28 октомври 2010 г.