Отслабване в домашни условия от Fine Living

Акценти от програмата на Fine Living през май 2013 г.

Ловци на къщи по света – специално издание
(House Hunters World Tour – New Specials)
От 5 май, всяка неделя, 22:00

„House Hunters World Tour“ проследява трима потенциални купувачи на имоти, докато търсят идеалното за тях жилище в разнообразни, красиви локации по света. Всеки от тях има списък с различни изисквания и внимателно подбрани имоти за оглед. Гледайте канал Fine Linving, за да видите коя къща ще изберат за свой дом.

Отслабване в домашни условия – 2 сезон
(Drop 5lbs with Good Housekeeping (s2)
От 6 май, всеки ден, 9:30 и 13:00

Мелиса д‘Арабиан е водеща на поредицата „Drop 5lbs with Good Housekeeping“, в която ще й асистират диетолог, фитнес експерт и кулинарен кореспондент, за да осигурят здравословен и реалистичен съветник за сваляне на килограми със стабилно и постоянно темпо.

Ще откриете как е правилно и как неправилно да се храните, как да готвите бързо и лесно, съвети за пазаруване, упражнения за горене на мазнините и дузина вкусни рецепти за извайване на фигурата, които можете да опитате вкъщи.

Първият ми ремонт – 1 сезон
(My First Renovation (s1)
От 6 май, всеки ден, 10:00 и 15:35 и всеки понеделник, 23:45

Започването на ремонт у дома носи много приятни и неприятни моменти. За хората, които правят това за пръв път, този ремонт е незабравимо преживяване, а уроците, които научават от преобразяването на дома си, остават завинаги.

Присъединете се към премиерната поредица „Първият ми ремонт“, за да станете свидетели на основни ремонти от всякакъв вид форма и размер и да почувствате радостта и предизвикателството от тях.

Вехтошарки – 1 сезон
(Junk Gypsies (s1)
От 6 май, всеки ден, 11:40, 16:00 и 20:45 и всеки петък, 22:00

Ейми Сайкс и Джоли Сайкс са освободени бунтарки в дизайна с необикновено отношение и философия към трансформацията на къщи с индивидуален и дори ексцентричен подход. Присъединете се към Ейми и Джоли, докато откриват красота, ценност и потенциал в предмети, които иначе ще завършат на сметището. Търсачите на съкровища – сестрите Сайкс, са голям хит сред звездите в кънтри музиката и холивудските актьори.

Външно оформление – 19 сезон
(Landscape Smart (s19)
От 9 май, всеки ден, 11:15, 16:25 и 21:35

Всеки епизод на „Външно оформление“ се фокусира върху един проект по озеленяване, в който всеки ден собствениците на домове и професионалните озеленители обединяват усилия, за да създадат мечтания екстериор.

„Външно оформление“ представя съвети спестяващи време и средства, и идеи, които ще вдъхновят зрителите да преобразят отворените пространства около дома си.

Очаквайте новите поредици по Fine Living през юни: „Кандис разкрива тайните“ и „Знаменитости в дома си“ …

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2013 г.