Отслабналият Азис: Дупе – камък, гръд – гранит! (голи снимки)

Азис демонстрира перфектно тяло в нова фотосесия

Азис засне нова фотосесия, в която щедро демонстрира изваяното си фигура пред обектива на Петър Тодорински. Звездата на Diapason Records успя да отслабне до неузнаваемост и сега може да се похвали с визия, която е по-атрактивна от всякога.

В последните няколко месеца изпълнителят на „Гадна порода” успя да се раздели с цели 31 килограма, благодарение на диетоложката Енджи Касабие. Той комбинира специалния хранителен режим и с ежедневни занимания във фитнеса. По този начин успя да постигне тялото, за което винаги е мечтал. Сега певецът не крие, че новата фигура му дава повод за много по-голямо самочувствие и увереност.

Скандалният блондин не пропусна да увековечи актуалната си визия в специална фотосесия.

Азис позира пред топфотографа Петър Тодорински по свалени дънки,  яке Burberry първа линия и обувки с убийствено високи токчета.

Самият изпълнител признава, че никога не е изглеждал толкова модерно, колкото сега. С новоизваяното си тяло той е много по-смел в решенията си относно стайлинга, за който не се доверява на друг, а разчита изцяло на собствения си вкус.

„Винаги съм се чувствал отлично в светлината на прожекторите, но сега искам постоянно да демонстрирам новата си физика. Толкова добре се чувствам в тялото си, че даже успяхме да заснемем фотосесията за по-малко от 30 минути, което е своеобразен рекорд.”, сподели Краля на попфолка.

В момента Азис е концентрирал всичките си усилия върху подготовката за предстоящото турне на Фен ТВ. Той ще пее на концертите в Стара Загора (19.08), Пловдив (21.08) и Перник (27.08), но все още пази в пълна тайна детайлите около сценичното си представяне. Със сигурност обаче  звездата на Diapason Records няма да пропусне да провокира публиката и да представи запомнящо се шоу по начина, по който само той умее.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 август 2011 г.