„Отпечатъци“: Атанас Чобанов стои зад Bivol.bg – българския Уикилейкс!

Биволъ.бг, Сергей Станишев и къде сме 10 години след черния 11-ти септември  – в първото за новия сезон издание на „Отпечатъци” тази неделя

Кои са хората зад българския Уикилийкс? Как правят скандалните си разкрития журналистите от електронния сайт за разследвания Биволъ.бг? „Отпечатъци” се завръща на екран с ексклузивно интервю с основателя на сайта “Биволъ” Атанас Чобанов – в неделя, 11 септември, от 8 сутринта по bTV.

Чобанов, който живее в Париж и отбягва медийните изяви, за първи път проговаря в телевизионен ефир за естеството на работата си в “Биволъ”. Сайтът се превърна в сензация през последната година, публикувайки секретните грами с докладите на американски дипломати за политическия пейзаж в България.

“Биволъ” нашумя и с разследването си за конфликт на интереси при новоизбраната шефка на Софийски градски съд Владимира Янева. А Чобанов обещава нови разкрития за съдия Янева.

В първия брой на предаването за новия сезон в студиото на Мира Баджева ще гостува и лидерът на левицата Сергей Станишев – с коментари за предстоящите президентски и местни избори и за битките за върха в БСП.

Навръх 10-ата годишнина от трагедията в САЩ на 11 септември родни анализатори ще участват в „Отпечатъци” с мнения как се промениха светът и глобалната политика след тази печална дата.

И през новия сезон „Отпечатъци” ще продължи да повдига завесата пред събитията, да чете между редовете и да сваля маските, ще търси новите явления, тенденции и личности, които оставят следи – под мотото “Разговор между будни”.

Видео запис от предаването ще откриете тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 септември 2011 г.