Отмъшението, сезон 4 от Нова ТВ + гледай онлайн

На 3 юли, петък, в 23.00 ч. по Нова своя дебют в национален ефир ще направи последният четвърти сезон на хитовата поредица „Отмъщението”.

Това лято Емили Торн ще постави финалната точка на своя отмъстителен поход на срещу семейство Грейсън. Благодарение на умелите ходове на Емили началото на четвърти сезон на „Отмъщението” ще завари Виктория Грейсън в лудница, а членовете на нейната фамилия са низвергнати от обществото в Хемптънс.

Емили е готова да продължи напред, но дори в строго охраняваното здравно заведение Виктория не спира да крои своите планове за реванш. Истинската опасност за Емили обаче се крие другаде. Шокиращо разкритие обезсмисля всички планове за мъст, които младата жена е насочвала към семейство Грейсън през последните три години.

Пропиляла ли е своя живот Емили? Дали мисълта на Конфуций, че „преди да поемеш към отмъщение, трябва да изкопаеш два гроба”, ще се окаже вярна? Развръзката ще разберем в последния четвърти сезон на „Отмъщението” от 3 юли, от понеделник до петък, в 23.00 ч. по Нова.

Гледай онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 24 юни 2015 г.