Откриха българската Мадона – абсолютно случайно

БГ копието на Мадона вече се снима в реклами

Българската Мадона брои дните до концерта на поп кралицата, чиято заклета фенка е. Оксана Димитрова е най-новата двойничка на Мадона, открита чрез нарочен кастинг от „Уеб Моделс”.

Куриозът е, че кастингът е бил за… деца. По време на прослушването Йордан Йосифов открива впечатляващата прилика на Оксана със суперзвездата. Така без въобще да е очаквала, нашата Мадона /която е довела децата си на кастинга/ получава специална покана от собственика на най-голямата кастинг агенция у нас. Той пояснява, че „На пазара има тенденция да се търсят двойници на известни личности – български и най-вече световни”.

Първият ангажимент на украинката вече е факт. Тя и малката й дъщеря са добре познати от малкия екран като посланиците на последната кампания на „Уницеф“ /плачещото момиченце в кошарката, на което майката дава биберон, за да спре да плаче,загася лампата и излиза от стаята…./.

Последните дни преди дългоочакваното шоу на Мадона, нейната БГ двойничка е посветила на избор на подходящ тоалет. Мисли да заложи на черния цвят, мрежести чорапогащи и нещо прилепнало, естествено в стил Мадона.

Междувременно майката на две деца е много доволна от новата си неочаквана кариера.
Според „Уеб Моделс” всеки човек, независимо на каква възраст е, може да опита късмета си като модел.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 август 2009 г.