Откраднат живот с. 4 еп. 44, 45, 46, 47 от 12, 13, 14, 15.12.2017

Сурогатна майка шантажира д-р Хинова и доцент Мазов в новите епизоди на „Откраднат живот: Чуждо тяло“

Седмица преди финала, зрителите ще видят 4 епизода на хитовия български медицински сериал по NOVA

Във вторник зрителите ще се пренесат във времето след 4 изминали месеца в МБАЛ „Св. Кирил“, за да проследят промените в живота на лекарския екип. Четири ще бъдат и епизодите тази седмица, които ще се излъчват от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA. Седмица преди финала на 22 декември, феновете ще станат свидетели и на някои от съдбоносните събития за сезона.

Сурогатната майка, която ще дари с дете д-р Хинова и д-р Мазов ще пожелае и невъзможното, възползвайки се от ключовата ситуация. Желанието й ще стигне дори до пренасяне в дома им, което ще създаде конфликт в семейството. Противоречия ще възникнат и между д-р Огнянова и доцент Банков. Мечтата на Зорница да заживее с директора на болницата ще бъде поставена под въпрос от самата нея, след като научи подробности за състоянието на съпругата му.

Виолета Захариева ще се изправи пред най-големия си страх – борбата с раковото заболяване, което беше надмогнала. Единственият човек към когото ще се обърне, е д-р Стилянова, а разговорът между тях ще намеси и доцент Захариев.

Дали Галя ще научи истината за случката между доцент Захариев и Виолета? Ще продължат ли напред д-р Огнянова и доцент Банков? – зрителите ще научат в новите епизоди на „Откраднат живот: Чуждо тяло“, тази седмица по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 44 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 45 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 46 онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 12 декември 2017 г.