Откраднат живот с. 4 еп. 38, 39, 40 от 28, 29, 30.11.2017

Приключиха снимките на четвърти сезон на „Откраднат живот“

Феновете на най-успешния български медицински сериал се вълнуват дали историята ще продължи

Приключиха снимките на четвърти сезон на най-успешния български медицински сериал – „Откраднат живот“. Равносметката на хитовата продукция се съдържа в 190 епизода и присъствието на някои от най-обичаните български актьори, сред които Юлиан Вергов, Мария Каварджикова, Йоана Буковска-Давидова, Марта Вачкова, Деси Бакърджиева, Димо Алексиев, Ралица Паскалева и много други. „Мога да кажа, че зрителите искат тази история да продължи, а това е предпоставка да удовлетворим желанието им“, загатва продуцентът Евтим Милошев в специален репортаж за Новините, допълвайки, че именно доброто партньорство с NOVA дава възможност на един качествен продукт да бъде част от стойностните български филмови проекти.

Освен изключителен успех сред телевизионните зрители, хитовата продукция бележи и много добри резултати онлайн и в социалните мрежи. До момента в NOVAPLAY са регистрирани над 18 милиона видео гледания на всички епизоди от четирите сезона, а официалната Facebook страница има повече от 116 000 фена.

„Нещата са на път да стигнат до интересен конфликт. Хинова и Мазов ще намерят сурогатна майка, но това не значи, че нещата ще бъдат розови“, разказват Деси Бакърджиева и Мони Монев докато заснемат своите последни сцени от „Откраднат живот: Чуждо тяло“.

Още тази седмица зрителите ще видят сблъсък на противоречия и възгледи за сурогатното майчинство. Д-р Хинова ще потърси подкрепата на д-р Мазов, който ще трябва да вземе решение и да се пребори със собствените си страхове. Доцент Захариев ще потърси решение на проблемите си в нова любовна афера, а сестра Жекова ще продължи да бъде благосклонна към своя обожател. Виолета ще се опита да отстрани д-р Кръстева от отделението, използвайки нови аргументи пред доцент Банков.

Ще бъдат ли успешни новите машинации на Виолета? И дали д-р Хинова да спечели съгласието на доцент Мазов – ще разберете в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Чуждо тяло“ тази седмица, от 20:00 ч. по NOVA

Гледай видео запис от епизод 38 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 39 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 40 онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 28 ноември 2017 г.