Откраднат живот с. 4 еп. 35, 36, 37 от 21, 22, 23.11.2017

Димо Алексиев: „Хората ме спират, за да ми разкажат за здравословните си проблеми и преживяванията със здравната система“

Морални въпроси и решаващи избори ще направлят героите на „Откраднат живот: Чуждо тяло“ тази седмица по NOVA

“Откакто участвам в “Откраднат живот”, хората ме спират по улицата и започват да ми разказват за своите болести или за техни преживявания със здравната система, които ние сме показали в сериала. Казват ми колко вярно представяме нещата”, сподели Димо Алексиев пред Лора Крумова в „Събуди се“. “Действителността в болниците е доста по-брутална, отколкото в сериал”, смята актьорът, който сподели някои от своите преживявания с лекари.

Морални въпроси и решаващи избори ще направляват героите в новите епизоди на „Откраднат живот: Чуждо тяло“ тази седмица, по NOVA. Д-р Хинова ще опита да се възстанови след тежката загуба на детето и възможността да стане майка. Разговор с д-р Стилянова ще й подскаже, че има и друг начин, а възможността за сурогатно майчинство ще се превърне в ключов въпрос за бъдещето й. Сестра Жекова ще се окаже в центъра на любовна история. Нейният обожател обаче бързо ще се дискредитира, пристъпвайки важни принципи. Доцент Банков ще облече хокейния екип, за да направи едно дете щастливо и един приятел – горд баща. Петър Захариев ще се завърне към лекарската си практика с желание да прекрачи операционната възможно най-скоро.

Какво решение ще вземе д-р Хинова? Ще успее ли доцент Захариев да се завъне успешно към лекарската си практика и дали проблемът с ръката ще се окаже окончателно разрешен? – зрителите ще разберат от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 35 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 36 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 37 онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 22 ноември 2017 г.