Откраднат живот с. 4 еп. 32, 33, 34 от 14, 15, 16.11.2017

Актрисата Диана Димитрова: „В реалния живот също съм прекрачвала много граници“

Д-р Огнянова и доцент Банков отново ще променят правилата на играта в новите епизоди на „Откраднат живот: Чуждо тяло“ по NOVA

„В реалния живот също съм прекрачвала граници. Истинската любов не трябва да се крие“, признава Диана Димитрова в интервю за Vesti.bg, коментирайки развитието на отношенията между д-р Огнянова и доцент Банков. Актрисата добавя, че двамата ще продължат да рушат границите, които именно директора на МБАЛ „Св. Кирил“ е поставил.

Тази седмица доцент Банков ще направи първа крачка към д-р Огнянова. Директорът на болницата ще отправи покана за театър, но вечерта ще се окаже по-сложна, отколкото двамата се предполагали. Истински шок от загубата на детето ще преживее д-р Хинова, която не само ще пропадне в бездна от емоции, но и ще обвини д-р Стилянова за голяма част от свеото нещастие. Нов човек ще влезе в любовен триъгълник с Вяра и Борис, а една среща в бар ще предизвика неочаквани събития. Доцент Банков ще получи юмрук в лицето, който ще го върне към стара история от младежките му години.

Ще успее ли д-р Хинова да се справи с травмите, за да продължи напред? Кой ще попадне между Вяра и Борис и защо доцент Банков ще се окаже нокаутиран в собствената си болница? – зрителите ще разберат в новитеепизоди на „Откраднат живот: Чуждо тяло“, от 20:00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 32 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 33 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 34 онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 14 ноември 2017 г.