Откраднат живот с. 4 еп. 29, 30, 31 от 07, 08, 09.11.2017

Драматични събития отключват емоциите между доцент Банков и д-р Огнянова в “Откраднат живот: Чуждо тяло“ по NOVA

Романтично пътуване променя завинаги живота на доцент Мазов и д-р Хинова

Първи интимни мигове ще отключат емоциите у доцент Банков и д-р Огнянова в новите епизоди на в „Откраднат живот: Чуждо тяло“ тази седмица, от 20:00 ч. по NOVA. Една целувка ще се окаже недоразумение или начало на нови отношения за двамата лекари. Въпросите за миналото и за бъдещето ще терзаят д-р Огнянова, която ще направи първи стъпки към директора на болницата. „За Виктор Банков е изключително трудно да допусне нов човек в живота си. Недоразуменията идват от тайните в миналото, които все още голяма част от лекарския екип се опитва да разгадае. Огнянова ще трябва да извърви своя път до сърцето на Банков“, коментира екипа на най-успешния български медицински сериал.

Тази седмица малкият Коко ще изиграе ключова роля в бъдещето на Наталия и Калин. Невинни детски думи ще преобърнат техните отношенията, а бракът им отново ще бъде заложен на карта. Д-р Стилянова ще предприеме една от най-големите начинания в живота си – разговор с екипа на болницата за закупуване на робот Да Винчи, с който доцент Захариев да оперира. Д-р Хинова и доцент Мазов ще преживеят истинско сътресение в живота си. Романтична ваканция ще се превърне в истински кошмар, след който двамата никога няма да бъдат същите.

Ще разкрие ли доцент Банкова най-дълбоките си мисли и чувства пред д-р Огнянова? Какво ще се случи с доцент Мазов и д-р Хинова в предстоящите епизоди? – ще разберете тази седмица, от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 29 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 30 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 31 онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 8 ноември 2017 г.