Откраднат живот с. 4 еп. 26, 27, 28 от 31.10., 01, 02.11.2017

Звездният каст на „Откраднат живот“ се среща с фенове в специално събитие на 11 ноември

Дъщерята на Юлиан Вергов – Алена, влиза в спешното отделение на МБАЛ „Св. Кирил“ вторник вечер, от 20:00 ч. по NOVA

През месец ноември феновете на най-успешния български медицински сериал ще получат дългоочакваната възможност да се срещнат с любимите си актьори на специално събитие. Въпроси, свързани с най-интересните моменти от снимките, автографи и атрактивни изненади ще бъдат част от звездното събитие, което ще се проведе на 11 ноември от 17:00 ч. Истинските почитатели на сериала ще имат възможност да чуят най-интересното от продуцента на „Откраднат живот“ – Евтим Милошев и звездите на хитовата продукция.

Екстремни ситуации ще съпътстват героите в новите епизоди на сериала, тази седмица по NOVA. Доцент Банков ще бъде поставен на ръба между живота и смъртта, която ще бъде и първата промяна в отношенията му с д-р Огнянова. Д-р Романова ще се изправи пред големия въпрос – да признае всичко и да остави завинаги спешното отделение или да забрави случилото се с Калин.

Вторник вечер от 20:00 ч. зрителите на „Откраднат живот: Чуждо тяло“ ще видят още един специален гост в ролята на пациент. Дъщерята на Юлиан Вергов – Алена, ще прекрачи прага на МБАЛ „Св. Кирил“, за да стане част от нов медицински казус. По време на днешното издание на „На кафе“ водещата Гала разкри, че Алена ще бъде в ролята на 15-годишната Алиша. Тя ще се окаже „ябълката на раздора“ в отношенията на Вяра и Борис, на които отново ще се наложи да изясняват лични отношения на територията на болницата.

Какъв инцидент ще претърпи доцент Банков? Ще бъде ли поставен брака на Калин и бъдещето на Романова на карта? – зрителите ще разберат тази седмица в епизодите от вторник до четвъртък, в 20:00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 26 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 27 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 28 онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 1 ноември 2017 г.