Откраднат живот с. 3 еп. 44 04.05.2017

Задкулисните игри в болница “Свети Кирил” ще придобият неочаквани обрати в хитовия сериал “Откраднат живот: Възмездието”. След като проф. Камбуров разкри пред журналисти историята със смяната на бебетата, в премиерния епизод Богданов научава за случилото се. Бизнесменът се уплашва, че тези разкрития ще попречат на плана му за приватизация на болничното заведение и ще направи всичко възможно да ги спре. Параноята на Богданов започва да се изостря и той подозира, че зад тези публикации стои Виолета. Дали това ще доведе до нов конфликт между тях, или Захариева ще успее да успокои ядосаният бизнесмен?

Междувременно атмосферата в болницата се нажежава и от флирта между Вяра и Ясен. Колкото и да отрича, Борис трудно преживява отношенията между тях и ще се проведе разговор по мъжки с Ясен. Това обаче крие опасността младият лекар да премине опасни граници в отношенията между лекар и пациент.

Калин организира ергенско парти за д-р Мазов, а Наталия – моминско тържество за д-р Хинова. Дали обаче техните усилия ще се увенчаят с успех?

Гледай видео запис от епизод 44 онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2017 г.