Откраднат живот – какво да очакваме от доктор Генадиев и Наталия

Катарзис поставя Калин Генадиев в „Критична точка“ в новия сезон на „Откраднат живот“

Димо Алексиев загатна промените, които очакват емблематичния образ, минути преди да влезе в реанимацията на МБАЛ „Св. Кирил“

Разтърсващи промени и трудни моменти очакват Калин Генадиев в „Откраднат живот: Критична точка“. „Иска ми се да кажа, че доктор Генадиев е научил своите уроци от живота. Истината обаче е, че животът умее да се шегува и точно, когато мислиш, че си подредил всичко, може да се наложи да започнеш от начало. Катарзисът е възможност да надградиш себе си, да моделираш възприятието за света. Вярвам, че така ще се случи и с Калин“, сподели актьорът Димо Алексиев пред камерата на „Събуди се“.

Сериозни събития ще преобърнат живота на Калин и Наталия, които ще се изправят пред големия въпрос – създали ли са устойчиви отношения след всичко преживяно. „Зрителите ще видят Калин като родител. Да, изключително му се иска да бъде добър баща, след като връзката с неговия баща се оказа илюзия“, допълни Димо, минути преди сцена в реанимацията.

На какви изпитания ще бъде подложен Калин и какво очаква другите герои на спешното отделение на МБАЛ „Св. Кирил“, феновете ще разберат в новия сезон на хитовия български сериал, който стартира на 27 февруари от 20:00 ч. по NOVA.

„През последните две години и половина се занимавам основно с писането на сценариите на сериала. За историите в „Откраднат живот“ са ме вдъхновявали истински лекари. В този период изградихме и приятелски отношения с много от тези хора“, разказа Христина Апостолова, сценарист на хитовия български медицински сериал в рубриката на Ива Софиянска Божкова – „Говори с Ива“.

Не пропускайте старта на „Откраднат живот: Критична точка“ от 27 февруари в 20:00 ч. по NOVA.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 февруари 2018 г.