Откраднат живот еп. 45, 46, 47, 48 от 15, 16, 17, 18.05.2018

Марта Вачкова: Сляла съм се с образа на сестра Жекова в „Откраднат живот“

Любовни триъгълници пораждат недоразумение в МБАЛ „Св. Кирил“
 
 “Вече не знам къде свършвам аз и къде започва образът на сестра Жекова в “Откраднат живот”, разкри Марта Вачкова за ролята си в хитовия медицински български сериал в „Събуди се“. “Големият успех на един актьор в една роля е тогава, когато той не просто играе образа, а дава и от себе си на образа. Когато стане това сливане, тогава е най-големият успех”, сподели Марта за това какво е да си добър актьор.“Когато посещавам болница, наблюдавам сестрите и крада от тях за моя образ”, разказа актрисата.

Сестра Жекова ще се окаже главно действащо лице в историята с бременността на Ина Фотева в новите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“. Докато Ина се чуди как да постъпи, недоразумението с въпроса чие е детето ще нараства все повече сред сестрите и лекарите в болницата. В отчаянието си Фотева дори ще обмисли да махне детето, а човекът на когото ще се довери ще бъде доктор Огнянова. Ситуацията между доцент Захариев и Албена ще ескалира и ще дойде моментът, в който истината трябва да излезе наяве. Любовните триъгълници ще повлекат участници и жервти на обстоятелствата. Доцент Мазов ще попадне в изненадваща любовна афера, а доктор Мишева ще направи нова стъпка към доктор Генадиев. Съмненията в Наталия ще се задълбочат, а междувременно ще се превърнат в тема и за доктор Хинова, която ще остане с грешни впечатления за интимна сцена между двама от лекарите в болницата. Васко ще се завърне в живота на сестра Жекова, твърдо решен да направи крачка към съвместното им бъдеще.

Гледай видео запис онлайн – тук, тук или тук

Информация епизод по епизод (допълва се):

15 май – Фотева ще събере багажа си. Охраната обаче я хваща точно преди да избяга и я води при Фотев. Какво оправдание ще измисли Ина, за да не си навлече гнева на мъжа си и ще ѝ повярва ли той?

Междувременно Захариев е разстроен заради уволнението и Албена се опитва да го успокои. Двамата ще се озоват в хотел, но какво ще се случи?

16 май – Поразяващи открития за Захариев и Наталия

Часът на истината настъпва за доцент Захариев и Наталия в хитовия български сериал “Откраднат живот: Критична точка”. Захариев разбира, че Албена е давала кръв за рутинни изследвания и решава да използва пробата, за да направ тест за бащинство. Какъв ли ще бъде резултата и как ще се развият отношенията му с Албена?

Междувременно Мишева разкрива своите чувства пред Калин. Наталия обаче чува техния разговор. Как ще реагира д-р Генадиев на изповедта на Мишева?

17 май – Заплахи и ултиматуми за Ина

Ина отново попада в трудно положение. Финансовият директор на МБАЛ “Св. Кирил” влиза в конфликт със съпруга си по време на оперативна среща в болницата. Поведението ѝ хич не харесва на Фотев, който я заплашва да не му говори така пред външни хора, защото това ще има тежки последствия за нея. Междувременно Борис също изненадва Ина с ултиматум. Той не иска повече да крие своите чувства към нея и иска тя да направи своя избор за техните взаимоотношения. Как ще постъпи Ина в тази ситуация?

Семеен конфликт назрява и в семейство Мазови. Лора и Стефан се обвиняват взаимно, че другия се грижи зле и неадекватно за новороденото им дете. Дали двамата ще успеят да изгладят своите различия?

18 май – Бъркотия от недоразумения

Истински клуб на разбитите сърца сформират лекарите в МБАЛ “Св. Кирил”, а това ще доведе до промяна на отношенията между тях и появата на нови любовни триъгълници. Мишева продължава да преследва Калин, на когото става все по-трудно да се справя с нейните попълзновения. Напрежението между Мишева и Калин е забелязано от д-р Хинова, която се опитва да предупреди Наталия. Дали това обаче няма да влоши още повече в семейство Генадиеви? И ще успее ли Мишева да съблъзни Калин?

Самата Хинова се изправя пред семейни проблеми, но не осъзнава, че нейното поведение е напът да отблъсне съпруга ѝ. Мазов търси успокоение в алкохола, но намира разбиране и отклик на своите проблеми на неподозирано място. Ще промени ли това необратимо отношенията му с Хинова?

Албена и Тони също се опитват да превъзмогнат своите любовни разочарования, но напрежението се отразява зле на д-р Ковачев и активира неговите здравословни проблеми. Дали това няма да се окаже фатално за Тони?

Коментари (0)

Публикувано в на 14 май 2018 г.