Откраднат живот еп. 33, 34, 35, 36 от 24, 25, 26, 27.04.2018

Страстта превзема отношенията на Ина Фотева и Борис Тасев в новите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“

Ваня бяга от болницата с пагобен план, а доцент Захариев научава новина, която ще преобърне живота му
 
Ина Фотева и Борис Тасев ще прескочат и последната бариера по пътя към сближаването. След вихър от събития двамата ще се окажат по-интимни от всякога, а последствията ще породят въпроси и съмнения. Няколко дни по-късно Ина ще получи и неочакван подарък, който ще е повод за сериозен разговор с Борис, а искрите ще продължат да прехвърчат по коридорите на болницата.

Д-р Тасев ще се заеме с инциатива против тютюнопушенето чрез срещи и разговори с ученици. Идеята за лекция по темата ще се зароди, след като двама от най-малките посетители в болницата са хванати в крачка с чужда кутия цигари.

Ваня ще измисли разтърсващо отмъщение, което ще започне с бягство от МБАЛ „Св. Кирил“. Нейн близък ще се окаже единственото спасение за доцент Мазов и д-р Хинова, които ще търсят безуспешно изчезналата родилка. Дали двамата ще получат така желаното дете – зрителите ще разберат още тази седмица в новите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“, от вторник до петък в 20.00ч. по NOVA.

Междувременно Албена ще разкрие истината за отношенията между Петър и майка й, поставяйки нови въпроси. Доцент Захариев ще получи писмо от Надежда с една голяма за него новина, която може да преобърне живота и бъдещето му.

Информация епизод по епизод (допълва се) –

24 април – Ваня замисля отмъщение

Ваня започва да планира как да накаже Мазов за предателството. Тя решава да се обади на журналистка от жълт вестник и да и да разкаже как искат да откраднат детето ѝ. Какво ще се случи?

Междувременно в болницата пристига внучката на Фотев – Стела. Тя ще се запознае с Коко и двамата ще се забъркат в беля, която няма да се хареса на Жекова. Каква ще бъде тя и ще има ли последствия?

25 април – Има ли Захариев афера?

Надежда ще дойде в болницата и ще говори с директора. Този факт ще подразни Галя и тя ще побърза да уведоми Албена за присъствието на майка ѝ. Когато Войнова отива да провери, тя вижда неочаквана близост между Надежда и Захариев. Всичко ли обаче е такова каквото изглежда?

Междувременно планът за отмъщение на Ваня се променя и поема нова опасна посока, докато отношенията на Тасев и Фотева се затоплят все повече. Какви последствия ще имат действията на героите?

26 април – Бебето на Мазов и Хинова с риск за живота

Драматични моменти предстоят за Хинова и Мазов. След като Ваня се нагълтва с диазепам, се налага спешно цезарово сечение. Галя и Захариев започват спешно операцията, но когато изваждат бебето, то не изплаква. Ще успеят ли лекарите да спасят детето на Хинова и Мазов?

Междувременно след интимността на Ина и Борис двамата са повече от щастливи и търсят начин да продължат близостта си. Ще успеят ли обаче да я запазят в тайна или са на път да бъдат разкрити от Фотев.

27 април – Мазов и Хинова потъват в отчаяние

Мазов и Хинова ще се озоват в безизходица. След цезаровото сечение двамата се чудят как да постъпят с Ваня, защото са наясно, че не могат да я държат още дълго време далеч от бебето. Ще намерят ли решение на проблема или сагата с Ваня ще продължи?

Междувременно предстои операцията на Надежда, която решава да напише писмо на Захариев в случай, че не преживее интервенцията. Какво ще му сподели тя и ще успее ли да преобърне новината живота му?

Коментари (0)

Публикувано в на 23 април 2018 г.