Откраднат живот еп. 3 / 01.03.2018

Ернестина Шинова: „Актьорите в „Откраднат живот“ са мое семейство“

Нов финансов директор, първи работен ден за д-р Ковачев и изпитания за сестра Жекова предстоят в епизода на „Откраднат живот: Критична точка“ довечера от 20:00 ч. по NOVA

„Приемам актьорите в „Откраднат живот“ като мое семейство. Живея много близо до снимачния терен в Бояна и се чувствам все едно отивам от едната си къща в другата. На терен се влюбих в моята екранна дъщеря, изиграна от Дария Симеонова и нейния луд сюжетен съпруг Калин – актьора Димо Алексиев“, разказа Ернестина Шинова пред водещата Гала в „На Кафе“ . Ернестина допълни, че е изключително близка и с Ралица Паскалева и работи чудесно с новите попълнения в актьорския състав. „Дъщеря ми Йоана следва четвърта година медицина и имам възможност да се допитвам до нея за диагнози. Казвала ми е, че приличам на истински лекар“, сподели Ернестина Шинова.

Тази вечер зрителите ще проследят и първия работен ден на доктор Марио Ковачев в МБАЛ „Св. Кирил“. Доцент Захариев ще отправи директен въпрос към Иво Фотев за новия финансов директор. Сестра Жекова ще се изправи пред първите проблеми след бягството на Васко, които ще трябва да разреши със собствени сили.

Кой ще бъде новият финансов директор? Как ще посрещне д-р Огнянова своя нов колега – д-р Ковачев? – зрителите ще разберат в новия епизод на „Откраднат живот: Критична точка“ от 20:00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 3 онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 1 март 2018 г.