Откраднат живот еп. 29, 30, 31, 32 от 17, 18, 19, 20.04.2018

Деси Бакърджиева: „Трябва да си готов на жертви и избори за актьорската професия“

Калин Генадиев ще връща в спешното отделение на МБАЛ „Св. Кирил“

„Да бъда актриса е сбъднатата ми детска мечта. Когато се впуснеш в тази професия, трябва да си готов на много неща – да избираш приоритетите си, а животът ти да върви по график. Истината е, че конуренцията е изключителна и за да практикуваш това, което обичаш, трябва да си по-добър от останалите“, така Деси Бакърджиева определи едно то призванията си в разговор с Мон Дьо в „Събуди се“ .

Актрисата от хитовия български медицински сериал допълни, че един от професионалистите, с които мечтае да работи отново, е Люк Бесон. В откровен диалог Деси призна, че е била жертва на насилие и призова всички потърпевши да правят трудната, но необходимата крачка към по-добро бъдеще.

Тази седмица болницата на „Откраднат живот: Критична точка“ ще бъде превзета от конспирации и недоразумения. Театърът на доцент Мазов и д-р Хинова няма да продължи дълго, а Ваня ще стигне до ексцесии е поведението си. Фотев ще получи неочаквана провокация, която ще отправи публични въпроси за отделението. През това време Ина ще бъде обзета от противоречиви емоции към Борис и отношението му към нея. Калин Генадиев ще се завърне в отделението, изправяйки се пред едно от най-големите предизвикателства – да практикува професията на хирург със затруднено движение.

Как ще се справи Калин в позната среда и ще се почувства ли отново комфортно? Ще бъдат ли откровени един с друг Ина и Борис? – ще научите в новите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис онлайн – тук, тук или тук

Информация епизод по епизод (допълва се) –

17 април – Голямо разочарование за д-р Тасев

Неприятен рожден ден предстои за Борис в премиерния епизод. Владов и Пенев решават, че липсата на настроение у д-р Тасев се дължи на Вяра и решават да ѝ пишат от негово име. Какво ще отговори д-р Добрева и как ще реагира Тасев на съобщението ѝ?

Междувременно Ина продължава да е объркана от чувствата си към Борис, но все пак решава да го изненада за празника. Ще се развие ли обаче всичко по план?

18 април – Ревност завладява Стилянова

Галя ще се усъмни в Захариев в премиерния епизод на „Откраднат живот: Критична точка“. Стилянова не одобрява близкото отношение на Албена с мъжа ѝ и ще се погрижи това да стане ясно на анестезиоложката. Каква е причината Галя да ревнува от д-р Войнова?

Междувременно София продължава с натиска върху Фотев за закупуването на нова техника за Спешното и предизвиква истинска суматоха в болницата. Какво ще направи д-р Стаменова, за да привлече вниманието на директора и как ще реагира той?

19 април – Албена си навлича гнева на Врабчев

Операция въпреки забраната за анестезия на Врабчев предстои в премиерния епизод. Никой няма да му каже, че ще се състои и Албена влиза в операционната. Как ще разбере Врабчев и каква ще бъде реакцията му?

Калин пък е твърдо решен да се върне отново на работа. Отива в болницата и говори със Захариев да започне на половин ден. Ще се съгласи ли той или ще реши, че Калин все още не е готов?

20 април – Калин започва отново работа

Калин се завръща в болницата. Денят започва нормално – с рапорт с колегите. Ще продължи ли обаче всичко така безоблачно за д-р Генадиев?

В стаята при Ваня настаняват друга бременна жена преживяла лека катастрофа и двете започват да си говорят. Новата пациентка ще разкаже за устройства за подслушване, както и откъде може да си закупи такива. Ще бъде ли изкушена Ваня от възможността да следи Мазов постоянно?

Коментари (0)

Публикувано в на 15 април 2018 г.