Откраднат живот еп. 13, 14, 15, 16 от 20, 21, 22, 23.03.2018

Инцидент преобръща живота на Калин Генадиев

Нови любовни двойки и изясняване на отношенията предстоят в епизодите на „Откраднат живот: Критична точка“ тази седмица от 20:00 ч. по NOVA

В предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“ Калин Генадиев ще се изправи пред едно от най-големите изпитания в своя живот. Инцидент ще преобърне плановете му и ще разтърси из основи познатия му живот. В борбата за спасяването и възстановяването му ще се включат колегите и приятелите му от МБАЛ „Св. Кирил“, които ще направят всичко възможно да овладеят критичната ситуация. „Калин ще се озове в ново положение. От опериращ той ще попадне в реанимацията с въпроси ще продължи ли пълноценен живот и ще се превърне ли отново от пациент в лекар“, коментират от продукцията на хитовия български медицински сериал. Как ще се отрази злополуката на Калин Генадиев и ролята му на баща и съпруг? – феновете ще разберат съвсем скоро.

Любовните отношения отново ще бъдат в центъра на ключови сюженти линии. Привличането между д-р Тасев и Ина Фотева ще става все по-силно. Междувременно Тони Ковачев ще реши да засвидетелства чувствата си към д-р Огнянова. Дали най-накрая тя ще откликне или ще бъде отново разкъсвана между емоцията и привличането с Марио? Ще направят ли първата крачка Ина и д-р Тасев? – зрителите ще разберат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“.

Епизоди на 20 март, Вторник, 21 март, Сряда, 22 март, Четвъртък, 23 март, Петък

Гледай видео запис онлайн – тук, тук или тук

Информация епизод по епизод (допълва се):

20 март – Множество опасности за героите в „Откраднат живот: Критична точка“

Редица рискови ситуации предстоят в премиерния епизод. След като Захариев разбира, че е в болницата се провежда нелегална химиотерапия с метадон, той е притеснен за бъдещето на болницата, ако Фотев разбере.

Ина Фотева пък ще пристигне в болницата с болки в корема и д-р Борис Тасев ще я прегледа. Какво ще установи той и има ли опасност за живота на финансовия директор на „Свети Кирил“?

Животът на Калин ще претърпи коренна промяна само часове преди отново с Наталия и бебето да отпътуват за Канада. Каква ще е причината за драматичния развой на събитията и какво ще бъде състоянието на Генадиев?

21 март – В сряда зрителите ще видят и развръзката от инцидента на Калин Генадиев. Ина Фотева ще направи и един от първите големи жестове към лекар и пациент в отделението, който ще накара екипът да преосмисли нейните действия.

22 март – Какъв е резултатът от операцията на Калин?

Калин ще се събуди от операцията. Всички ще бъдат в очакване за мнението на неврохирурга. Ще си върнат ли чувствителността краката му или чакането ще продължи?

Междувременно отношенията на Мазов и Хинова се влошават с всеки изминал ден и появата на Мишева няма да промени този факт. Ваня веднага забелязва този факт и ще опита да се възползва максимално от него. Какво ще направи?

23 март – Нови изпитания за д-р Мазов и д-р Хинова

Отношенията на д-р Мазов и д-р Хинова ще бъдат подложени на нови изпитания в “Откраднат живот: Критична точка”. Ваня успява да въвлече съпрузите в нова интрига, а Лора започва да подозира, че Мазов има връзка с бившата си специализантка д-р Мишева. Дали ревността ѝ има основание и ще успеят ли двамата да намерят отново път един към друг?

Усложнения възникват и между д-р Огнянова, Тони и Марио. Тони смята, че е дошъл момента да признае своите чувства към Зорница, но как ще реагират тя и брат му?

Трудни моменти ще преживеят Наталия и Захариев, които трябва да съобщят на Калин истината за неговото здравословно състояние. Как ще реагира той на новината, че шансовете му за възстановяване са минимални?

Коментари (0)

Публикувано в на 18 март 2018 г.