Отиваш на почивка, връщаш се труп – Crime & Investigation Network

НОВО – ПРЕСТЪПНА ЛУДОСТ: ЖЕНИ УБИЙЦИ
Премиерни епизоди – от понеделник до петък от23:30 от 5 септември

Една от най-успешните поредици се завръща на екран с нови истински престъпления, извършени от жени и разследване на причините. Тези шокиращи, но истински истории за обикновени жени като Ники Рейнолдс (на снимката) преобръщат схващанията ни за престъпление и престъпник. Всяка история започва в обикновено градче или предградие с жени, които имат нормален живот и мечти. Какво подтиква тези на пръв поглед обикновени жени към злото?

СЪДЕБНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА
Премиерни епизоди – всеки петък от 21:50 от 9-ти септември

Една напълно нова поредица, в която ще се запознаем с методите и технологиите, които стоят зад разкриването на някои от най-заплетените американски престъпления. Капка кръв, косъм или отпечатък – това е всичко, което е необходимо на съдебномедицинските специалисти за да открият убиеца. Процесите и усилията, които тези следователи са готови да положат за да изправят престъпниците пред правосъдието са не по-малко изумителни от научните открития, които ги правят ефективни.

КЪРВАВА СЛЕДА
Премиерни епизоди – всеки петък от 22:40 ч. от 9-ти септември.

КЪРВАВА СЛЕДА е нова поредица, която се фокусира върху невероятни съдебни случаи, при които престъплението се разплита основно чрез съдебомедицинските следователски практики. Как един специалист може да определи дали кърваво петно върху панталони е получено от капка кръв или от избърсването на оръжието на престъплението? Как е възможно да се определи точно колко време е било прикривано тяло? Какво може да покаже на един антрополог в едно ексхумирано тяло, че починалият не е умрял от нещастен случай, а е убит?

АДСКА ПОЧИВКА
Всеки вторник от 21:50 ч. от 6-ти септември

Отпуските понякога носят стрес, но има случаи, когато могат да се окажат и смъртоносни. В тази поредица ще разгледаме най-опасните и шокиращи случаи на убийства зад граница. Всеки вторник ще се запознаваме с някои от най-зловещите убийци, които нападат туристи на почивка.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 август 2011 г.