„Отечествен фронт“ показва булката, която обра мъжа си и избяга!

Булката-крадец в „Отечствен фронт”

Тази събота, 17 април, социалният ъндърграунд разказва история за суингъри в Пиперков чифлик, за един обиден и обран неосъществен младоженец и за една булка – беглец и крадец.

„Още ли искате да се ожените? Още ли искате онази сватба, за която мечтаят родителите ви?” – пита Мартин Карбовски. – „Вие просто не знаете какво си пожелавате! Днес „Отечествен фронт” ще забие още един пирон в ковчега на онази институция, на която се крепеше света до скоро – институцията брак. Той се казва Юли и е от село Пиперков чифлик. Тя се казва Рени и е от Стражица. Какво може да се случи освен мъжът да вземе жената и да заживеят щастливо и да ни поканят да им снимаме сватбата?! Ето какво се случва – поканиха ни да снимаме една булка, която, след този филм, никой вече няма да иска за снаха!”

Юли (на снимката) и Рени се запознават в интернет в началото на юни. Юли е привлечен и заинтригуван от нея, а Рени е впечатлена от средствата, с които той демонстрира, че разполага. В края на юни тя се премества с двете си деца от Стражица в Пиперков чифлик и двамата заживяват на семейни начала. Тя го обича, а той се грижи за нея и децата й. Носи пачки с пари вкъщи, а Рени освен да ги харчи, се и снима с тях. Рени обича да се забавлява, а Юли й дава всичко – дори й дава да прави секс с чужди мъже! Двамата се регистрират като суинг двойка и обикалят по суинг купони из страната.

„Сиунг е нова мода на безразборния секс, в която две семейства се запознават и ако се харесат, разменят партньорите си – мъжът с чуждата жена, жената с чуждия мъж.” – обяснява Карбовски. – „Може, ако сте още по-модерни, да се размените мъж с мъж и жена с чужда жена. На сиунгърите от село Пиперков чифлик може да завидите всички вие, които живеете в големия град! Това е една история, която само животът може да ни предложи! Това не е „Big Brother Family” – това е “Fuck The Family Project”!”

Рени обещава на Юли да се ожени за него. Насрочват дата за сватбата, разбират се с кумовете, правят резервация за романтична първа брачна нощ… Но три дни преди сватбата Рени приспива балъка-младоженец с шест хапчета в кафето и си тръгва с пари, кола, лаптоп и каквото друго може. Не взима със себе си обаче вибратора си…

„Ударът на Рени по думите на мъжа й е бил простичък – да живее с него до време, пък като се почувства несигурна да гепи колата, парите и лаптопа и да си ги ползва на общо основание.” – коментира Карбовски. – „Какъв свят! Жените преди се женеха, за да се чувстват сигурни. Днес се женят, за да откраднат нещо!…

Снимката на Рени с парите в пазвата е снимка на епохата, в която живея – ако трябва да говорим на тема жени, без да се лигавим, трябва да признаем, че това, което правят жените днес, е феноменално и прилича на вагинален армагедон.” – коментира Карбовски. –

„Основното, което правят жените днес е да пъхат в деколтетата си пачки, кинти, евро, лев, долар – банкнотите на живота като мляко влизат в циците им вместо оттам да тече млякото на децата ни. Мъжете, тези подли същества, и те не са стока, но признайте си, че потокът на парите и стоките върви само в една посока – от бедните мъжки джобове към пълните женски пазви, деколтета, силикони, водопади от цици, които мачкат смисъла.

Но не е луд този, който получава силикон, луд е този, който го дава. Мъжете са виновни за упадъка на жените у нас! Това е последното, което ще кажа, за да не питат утре пак тъпо „Защо мразиш жените, Карбовски?”

Не мразя жените – мразя снимката на епохата, в която една жена се опитва да си натъпче пазвата с кинти. Не мразя жените – човек не може да мрази нещо, което може да си купи! Размърдайте си малките срамни устни и помислете върху това! Булката-крадец дебне и вас. Просто засега го приемате за нормално!”

„Отечествен фронт” – 17.04.2010, събота, 18 часа, Нова телевизия

Видео анонс:

Коментари (2)

Публикувано в на 16 април 2010 г.